Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párom nem szeretne nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem szeretne nagy esküvőt. Nektek milyen volt?

Figyelt kérdés

Inkább elutazna kettesben megesküdni mint hogy nagy lagzi legyen,

Lehet egy apró esküvő is szép? Tapasztalatok érdekelnének.

2010. ápr. 22. 13:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
Én a Párod álláspontját képviselem, de nem ez a jellemző hozzáállás.
2010. ápr. 22. 13:20
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Persze,hogy lehet szép,sőt.Sokkal meghittebb,mint a több száz fős.Minden van,ami a nagy esküvőn is (menyasszonyi ruha,két szertartás,étel-ital,zene,fodrász,smonk,koszorúslány stb.) csak nem 200 embert láttok vendégül hanem mondjuk 20-at,akiket tényeg szerettek és közel áll hozzátok.Akár a kertben is meg lehet ezt oldani vagy egy gyönyörű étteremben,teljesen elszeparálva.Maga a szertartás is olyan meghitt lehet.Ez a ti napotok és ha nektek jó a kedvetek,akkor az ragadós.
2010. ápr. 22. 13:20
 3/20 anonim ***** válasza:
78%

Nekem szimpi a párod álláspontja, mi is ilyet tervezünk :)

Nagy esküvőről mindig a párom nővére jut eszembe: 170 fő, nagy lagzi, rongyrázás, majd fél év múlva más ki is mondták a válást.

2010. ápr. 22. 13:21
 4/20 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem 60-80 fős az ideális. Azokat a rokonokat akivel nem tartjuk a kapcsolatot nem hívtuk meg, inkább barátok stb, nem volt sok öreg és családi ellentétek se újultak ki.

Szerintem egy vacsorába és egy kis táncba a párod sem hal bele. Egy nőnek azért fontos a fehér ruha. Utána lehet utazni, mi is 2 nap alatt elfelejtettük az esküvői izgalmakat.

2010. ápr. 22. 13:24
 5/20 anonim ***** válasza:
53%
Második vagyok: Bocs,most látom,hogy ő kettesben tervezte,hogy elutazzatok esküdni.Az is lehet szép,de nekem fontos lenne,hogy a szüleim és a testvérem ott legyenek a jeles napon,szóval ezt valahogy megoldanám,de jó ötlet,hogy akár utána már tekinthetitek nászuútnak is a további kettesben töltött napokat valahol.
2010. ápr. 22. 13:24
 6/20 anonim ***** válasza:
65%

Második esküvőmön összesen öten voltunk.Ez a házasságom a sikeres.Pároddal tökéletesen egyet értek.Csak ti ketten vagytok a fontosak.

Sok boldogságot!

2010. ápr. 22. 13:34
 7/20 anonim válasza:
60%
Szia! Igen egy apro eskuvo is lehet szep! :) En a sajat tapasztalatomat tudom megirni Neked. Kulfoldon elek (Angliaban), a csaladom Magyarorszagon. A ferjem del-amerikai, igy az O csaladja Del-Amerikaban el. Angliaban volt az eskuvonk es elmondhatom, hogy az eletem eddigi legszebb napja volt! Edesanyam mar sajnos nem el. Edesapam es hugom ugyan itt voltak a csaladbol, de masok sajnos nem, hiszen nem mindenki tehette meg, hogy kulfoldre jojjon eskuvore. A ferjem csaladja meg vegkepp nem tehette meg anyagilag. Igy maradtak az itteni baratok, abbol is csak szuk szammal. 22-en voltunk a polgari eskuvon, 18-an az utana levo eskuvoi partin. Gyonyoru feher ruhat viseltem es nagyon boldog napra sikeredett. Ezt azert irtam le, mert az en velemenyem is az, hogy egy kis eskuvo is lehet csodaszep! Nem ereztem semminek hianyat, hiszen volt eskuvoi ruha, eves, ivas, eskuvoi torta, csak eppen szuk korben. Ezt ugyanigy megtehetitek majd kettesben, esetleg egy par csaladtaggal kibovulve. Hidd el ha valoban szerelmesek vagytok egymasba, marpedig azt feltetelezem, hogy igen :), akkor eleted legszebb napja lesz az eskuvotok napja! :)
2010. ápr. 22. 13:37
 8/20 anonim ***** válasza:
25%
Itt is olvastam olyan választ amitől a falra tudnék mászni.Sokan azt a nézetet állítják elő,hogy a kis lagzi szép,meghitt és kettőtökről szól-meg hogy x éve vannak együtt azóta.Aztán ugyanez a személy folytatja tovább hogy nem úgy bezzeg mint xy akinek 150-200fős lagzija volt,nagy rongyrázással-és fél év -2év után váltak is.Nem értem miért kell összefüggésbe hozni ezt a dolgot hogy hány fős-meddig voltak együtt.Ez olyan gyerekes.Nekem is lesz majd egyszer esküvőm és szégyen vagy nem szégyen nekem is 150-160fős lesz.Mert ugyan mi nem vagyunk sokan,de páromék igen.Nálunk nem szokás nem hogy a nagy fős lagzi,de maga az esküvő sem.Nem tudom miért,nekem de egyedül szinte nekem a családban az.Páromnak mind a 2tesója megnősült nagy családi körben,náluk ez szokás,és ezt figyelembe tartava bele is mentem.miatta mindent-ő szeretné,pedig ő férfi :)ÉS egyáltalán nem gondolom azt hogy azért mert nagy esküvőnk lesz el fogunk válni rövid időn belül,ugyan már... :)
2010. ápr. 22. 13:40
 9/20 anonim ***** válasza:
48%

ma 13:40

Én írtam a 170 fő - fél év múlva válás hozzászólást.

Félreértettél. Nem a vendégek számával hoztam összefüggésbe, hanem hogy teljesen felesleges ekkora feneket keríteni mert sosem tudhatod :) Az esküvőnél mindig akkora a boldogság meg a szerelem, kidobtok az ablakon egy rakás pénzt, aztán huss az egésznek. Kis esküvő, kevés pénzből is lehet gyönyörű és legalább a válópernél nem azon szívod a fogad, hogy kétmilliót tök feleslegesen kiszórtál az ablakon.

2010. ápr. 22. 13:49
 10/20 anonim ***** válasza:
43%

13:49!

Én vagyok aki félreértett.

Értem hogy gondolod,de ez nem minden esetre lesz így.Ha mi esküdünk akkor kb együtt leszünk már 5-6 éve,és akkor már úgy gondolom nem vszínű h annyira megromlana a kapcsolatunk hogy nem lehetne rendbehozni.Ha egyáltalán megromlana.Sokba van egy esküvő,de ekkora létszámnál jó kis összeg is jön vissza.Megértem akik nem szereti a felhajtásokat,köztük hozzáteszem én sem.Nem is vagyok az a társasági típus.De mint írtam pároméknál hagyomány,és megteszem érte/értük.Vhogy majd csak "kibirom",neki pedig ez egy örök élmény marad úgy ahogy nekem is remélem. :)

2010. ápr. 22. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!