Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezekre a székekre lagziba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekre a székekre lagziba tennétek székszoknyát?

Figyelt kérdés
[link]
2016. szept. 2. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szoknyat nemis, de valami masnit, szalagot vagy viragot igen. Szepek igyis egyebkent!:)
2016. szept. 2. 23:09
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Én tennék, szép sötét kéket, ami passzolna hozzá, ha kicsit csicsásabbat szeretnél akkor arra még sárga masni is mehet :D
2016. szept. 2. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
Most komolyan, érdekel ez valakit egyáltalán? Életemben nem is hallottam még ezt a kifejezést.
2016. szept. 2. 23:36
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Leginkább új székeket szereznék ezek helyett a szocreál borzalmak helyett.
2016. szept. 2. 23:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem. A székszoknya addig szép míg nem ér hozzá senki, aztán amint először leül rá valaki, aztán felkel, elcsúszik, koszos lesz és máris hülyén néz ki. Plusz kényelmetlen is.
2016. szept. 3. 00:53
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, milyen lesz a terem dekorációja, de én abban az esetben raknék székszoknyát, ha a kék szín nem passzol a dekoráció többi színéhez. Ha viszont passzol, akkor csak egy színben hozzáillő masnit tennék. Keress rá neten: "székszoknya helyett". Már többfajta szalagot, masnit is lehet kapni, amiket székszoknya helyett ajánlanak, és valóban, székszoknya nélkül mutatnak jól. #3-as válaszolónak köszönjük a hozzászólását. Nagyon lényegre törő volt, rengeteg információt tartalmazott, és pont a kérdésre válaszolt. (Ironikus sóhaj kifúj)
2016. szept. 3. 06:21
 7/9 anonim ***** válasza:
97%

3# akkor minek olvasod el a kérdést? Csodálkozom, hogy esküvő témakörben vagy, és nem hallottál a székszoknyáról. Esetleg keress rá a neten, ha nem tudod mi az.

Egyébként igen tennék rá, sokkal szebb úgy.

2016. szept. 3. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. szept. 3. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Én biztos!!! mert az én esküvőmre a "kék" még az árnyékát sem teheti be!
2016. szept. 6. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!