Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szokták lebonyolítani a kreatív fotózást?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 20:07
2/5 anonim válasza:
Szerintem illúzióromboló előtte felöltözni +smink, haj stb. Mi aznap mentünk. Nem siettünk mert 5 kor volt a polgári. Templomi nem volt ,se kikérő így ráértünk.
3/5 anonim válasza:
Fotósként javasolni szoktam a pároknak, hogy külön napon tartsuk, egyrészt így van rá elég idő, nem kell rohanni, és így eljuthatunk olyan helyszínekre is amikre a nagy napon nem lenne idő, másrészt pedig - és ez a fontosabb - a megfelelő körülmények között fotózhatunk. Ez jellemzően a napnyugta előtti órákat jelenti. A nagy napon sokszor csak nap közben jutna idő a fotózásra, amikor a Nap még magasan jár, éles árnyékokat rajzolva az arcokra, amit meg lehet ugyan oldani, de sokkal szebb végeredmény születik ha ideális körülmények között dolgozhatunk és a pár sem izzad/csillog az izzadtságtól. Írtam erről és a fotóssal való együttműködésről két blogposztot, ha érdekel írj egy privátot, szívesen elküldöm a linkjüket. :)
4/5 anonim válasza:
Mi már a nászút után csináltattuk, és nagyon szuper volt, remek élmény, mindenre volt bőven idő.
5/5 anonim válasza:
Nekünk az esküvőnk után másfél héttel volt.
Újra haj-smink-ruci, nagyon szuper volt,hogy újra megcsinálhattuk, nagyon lazák voltunk és jól sikerült. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!