Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kreatív fotózáshoz ötletek? (Bővebben lent! )
Sziasztok!
Esküvő előtt 1 héttel lesz nekünk a kreatív fotózás. A fotós mondta, hogy készüljünk mi is ötletekkel. Mivel nekem semmi ötletem nincs ezért a ti segítségeteket szeretném kérni!
Egy kis tudnivaló rólunk:
A párom: Tűzoltó + focista
Én: Mentőtiszt vagyok.
Mind a kettőn munkahelyéről mondták, hogy fotózáshoz vagy az esküvőre tudnak autót biztosítani. Illetve a legjobb barátok/munkatársak is ott lehetnének.
Nagyon szívesen fogadok minden ötletet! Mindenkinek megy a zöld kéz! :)
Mondjuk öltözzön be tűzoltó felszerelésbe, és csináljon úgy, mintha oltani akarna téged.
Vagy, focifelszerelésbe, és elesett, te meg ápolod őt (lábkötözés, stb) és közben néz téged, mosolyog rád.
Vagy a fonendoszkóppal meghallgatod a szívét, közben pedig puszilod az arcát, fejét. Vagy vérnyomást mérsz nála, és a pulzusszámra nagyítson a fotós, hogy tőled emelkedik meg, mert odavan érted. :D Ilyenek jutottak eszembe hirtelen....
Nekem barátnőm férje szintén tűzoltó :) Bár lehet nem tetszik az ötlet,azért leírom, nekik tűzoltókocsis kreatív fotózásuk is volt. A tűzoltó kocsi felemelte a létráját,azzal a kosárral,amiben a pár volt és a magasból fotózták őket :)
Más ötlet: nem árultad el melyik városban lenne a fotózás! Én mindenképp valami szép helyre mennék,akár nevezetesség,akár más szép kilátóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!