Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérte a párom a kezem 2 hete és még idén szeretnénk összeházasodni. Mindenki "kiakadt"?
3 éve vagyunk együtt, úgy volt, hogy jövőre kezdünk el próbálkozni a babával, de úgy döntöttünk, jöhet előbb. Viszont nekünk ehhez fontos, hogy házasok legyünk. 2 éve együtt is élünk, 26-29 évesek vagyunk. Erre most mindenki azt kérdezgeti, babát várok-e, vagy mi ez a hirtelen döntés.
Gondoltuk, hogy sokan ezt fogják talán hinni, de azt azért nem gondoltam, hogy gratuláció helyett nekünk esnek ezzel a kérdéssel. Mit lehet erre reagálni? Mert kifejteni nem fogom nekik, hogy gyereket szeretnénk, mert nem akarom azt se hallgatni, összejött-e már.
Volt valaki hasonló helyzetben?
Ha nincs igazuk majd eszreveszik h nem vagy terhes..
Mit mondj nekik? "NEM , nem vagyok terhes, de ha az lennek, az is az èn/mi dolgunk. Ha mi MOST akarunk hazasodni most fogunk, ha tamogattok, ha nem, es nem akarok hallani egy rossz szot sem, ez a mi eletunk"
Mi 9-10 hónappal az esküvő előtt közöltük a szándékot rokonokkal, barátokkal. 30 évesen, 4. éve vagyunk együtt, ebből kb. 3 éve együtt is élünk, mégis volt olyan, aki megkérdezte miért ilyen "hirtelen", csak nem jön a baba?
Őszintén én ezen annyira meglepődtem, hogy reagálni sem nagyon tudtam. Az emberek néha tényleg nem veszik észre, mennyire tapintatlanok tudnak lenni...
Magadra, parodra figyelj. Ti életeteket.
Mi lenne ha esküvő előtt jönne a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!