Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tetszenek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszenek az ilyen típusú esküvői hajak?

Figyelt kérdés

Kontyot semmiképp sem szeretnék, az nagyon idegen tőlem, kiengedett hajat sem akarok, mert a hétköznapokban is szinte mindig úgy hordom.

Viszont a fonatokban szerelmes vagyok. Mindig úgy képzeltem, hogy fonott hajam lesz az esküvőn, és a fonat így oldalról előre jön, mint a legtöbb képen.

Mit gondoltok ezekről? Nektek tetszik?

Nagyon tetszenek ezek a kócos, zilált fonatok is, de ezek pl mennyire tartósak? Végig fogják bírni a napot reggeltől? Öltözés, otózás, szertartás, vacsi...

2016. aug. 17. 12:57
 1/6 A kérdező kommentje:

Ja igen, a link lemaradt:

[link]

2016. aug. 17. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Szia,

nehéz ezt így látatlanban megmondani.

Nyilván függ az arcformádtól, de az egész esküvő stílusától, a ruhától stb.

Egy lengébb, csipkeruhához vagy egy egyszerű, esetleg rövid ruhához, vintage stílusú esküvőn jobban el tudom képzelni, mint egy nagyestélyi típushoz vagy egy hatalmas abroncsos-uszályos ruhához, állófogadáshoz stb.

Ugyanígy egy vendégházban, vidéki csárdában/tanyán vagy épp pár fős, kislét számú, jellemzően polgári esküvőn is jobban, mint egy misés egyházi eskövőn vagy egy elegáns szálloda dísztermében.

Nekem összességében inkább egyszerű, hétköznapi hatást kelt, nem tűnik úgy, hogy a menyasszony profi fodrászra bízta volna a frizuráját (legtöbbünk tud ilyen fonatot készíteni saját magának is, vagy otthon hordja így a haját sok nő).

Nekem alapvetően nem tetszik, rendezetlen, nem alkalomhoz illő, de ez én vagyok, az én ízlésem- pedig a te esküvőd lesz :)

Ha neked tetszik, miért ne?

Azon esetleg elgondolkodnék a helyedben, hogy valamilyen illő díszítéssel (pl. kisebb virágok, strasszkő, díszcsat stb.) menyasszonyivá tegyem a frizurát, úgy talán nem lenne olyan snassz.

Fátylad lesz egyébként? (nekem pl. fátyolhoz, diadémhez, tiarához abszolút nem illik, de ettől neked még jól állhat)

Sok boldogságot

39N

2016. aug. 17. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez a három a kedvencem:

[link]

[link]

[link]

Egyébként, Takács Nóra egyik hajas videójában azt mondta, hogy ha nem akarjuk, hogy az esküvőn könnyen szétessen a hajunk, akkor érdemesebb előtte egy nappal megmosni és majd ebből dolgozni. :) Szerintem fogadd meg a tanácsát és akkor nem lesz baj. (Persze, itt is figyelembe kell venni, hogy neked milyen típusú van. :))

2016. aug. 17. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is valami fonatosat szeretnék majd. Imádom az ilyen romantikus frizurákat :))

Szerintem jó választás. A sima kiengedett túl semmilyen, ezek a lenyalt, fixálótól fénylő, kopogósra keményített, minden hajszál a helyén frizurák meg egyszerűen csúnyák.

21/L

2016. aug. 17. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezekhez megfelelő hajmennyiség is kell hogy jól mutasson. Egyébként szerintem lehet jó egy ilyen frizura, csak akkor ehhez olyan stílusú ruha is kell. Egy nagyestélyi fazonúhoz nem hiszem, hogy jól állnak, inkább valami lenge, lazább ruhához.
2016. aug. 17. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, nagyon sok múlik a ruha stílusán is. Ha könnyed, légies fazon, akkor szerintem nagyon jól mutatna vele egy ilyen frizura. Viszont szerintem díszítsd egy pár virággal, ahogy a lentebbi képeken is szerepel, és ha nincs rengeteg hajad, akkor esetleg tetess bele pár póttincset is. A fodrász olyan profin megcsinálja, hogy észre se lehet majd venni! :)
2016. aug. 17. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!