Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homokszertartáshoz képkeretet honnan lehetne olcsón rendelni?
Figyelt kérdés
Homok, váza amiből önteni lehet stb. viszonylag olcsón meg van, de a képkeretek kb 15 ezernél kezdődnek és szerintem nem ér 2000et sem. Nem tudtok olyan oldalt (akár külföldit) ahol olcsón lehetne rendelni?2016. aug. 16. 14:30
2/5 anonim válasza:
Miért lenne rossz kategória? Sajnos nem tudom. Én is sajnáltam ennyit kiadni egy szettért. Vettem 2db vékonyabb vázát, meg egy nagyobbat és abba öntöttük.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves Első, ha nem esküvő, akkor hova írjam? :)
2016. aug. 16. 16:24
4/5 anonim válasza:
Bocsi, tévedtem, hirtelen mást olvastam. :D
5/5 anonim válasza:
Mindenképpen keretet akarsz? Mi vettünk a Kikában egy olyan cukorka tartó kinézetű üveget. Rágravíroztattuk az emblémánkat. 3000 Ft-ba került így összesen. Nagyon jól nézett ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!