Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa lenne, ha a volegenyem eljonne velem?
1 eskuvoi ruhaszalonba, felpróbálnèk pâr ruhat, nem választanèk, csak megmondana melyik stilus tetszik Neki is Rajtam.
Mit gondoltok? Szokatlan?
Nem ismerem a párod, de szerintem a férfiak 90%-a inkább bólogatna mindenre, csak hogy minél hamarabb véget érjen a horror :D, nem hiszem, hogy ténylegesen segítene bármiben is. Szokatlannak nem tudom mennyire szokatlan ez, bár nem hiszem, hogy gyakori.
A stílust lehet szóban is egyeztetni, szerintem is jobban jársz, ha valamelyik barátnőd/barátod viszed magaddal.
Mi egyébként szeretünk mindent együtt csinálni, de ruhát vásárolni sosem vinném magammal (ha együtt megyünk, különválunk), pont az első mondatban említettek miatt.
Elnézést, leginkább a saját szemszögemből néztem a dolgot. Az, hogy elviszed magaddal, mert még a ruháddal is neki akarsz örömet okozni, szép gesztus tőled, biztosan nagyon szereted :) vagy téged annyira nem érdekel, mint mondjuk átlagban a többieket, mert nem vagy olyan típus.
Én ennél önzőbb vagyok :D dehát mindenki más, na:)
Minden jót kívánok nektek!
5#
En nagyon varom mar a ruhaprobakat, h megtalaljam azt , amelyik a legjobb! Imadom a ruhakat. Csak a volegenyem szivesen eljonne, szeretne ebben is benne lennI kicsit, h megmondja mi nem tetszik neki , ami tenyleg nem tetszik Neki, es hogy segitsen kicsit. Jo az izlese!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!