Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Látott a férjetek korábban is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látott a férjetek korábban is a menyasszonyi ruhában vagy csak a nagy napon?

Figyelt kérdés
Megmutattátok/felvettétek korábban is a ruhát, hogy lássa, vagy a nagy napra tartogattátok? :)
2016. aug. 10. 15:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én még csak tervezem esküdni, de biztos, hogy ő is jön majd velem a ruhapróbákra is. Olyan jó barátnőm nincs, aki rá is érne mindig, és "meg is érdemelné" ilyen bunkón mondva, anyám-anyósom dettó... ők tipikusan azok, akik rám akarnák tukmálni a saját ízlésüket... anyám főleg. Kedvenc szokása, hogy mindenre rámondja, hogy előnytelen, csak azért, mert neki nem tetszik a stílus (nem feltétlen rajtam, hanem en bloc). Egyedül meg nem feltétlen szeretnék menni, és az a legfontosabb, hogy neki tetsszen. Nem vagyok babonás, sztem ugyanannyira meghatódna így is, mint ha először látna meg a ruhában.
2016. aug. 11. 11:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Én nagy titokban tartottam, azt sem tudta, milyen stílusú vagy fazonú lesz, mikor mentünk az anyakönyvvezetőhöz, külön mentünk (én a barátainkkal, tanúmmal) és a ruhát ott vettem fel egy külön szobában (télen esküdtünk és rossz idő volt, nem akartam, hogy bepiszkolódjon). Mókás volt, ahogy "bujkáltam" előle, hogy nehogy meglásson.

A bevonuláskor látott először. Mi ezt így szerettük volna, így tetszett, jó móka is volt, és a vendégektől is visszahallottuk, hogy mennyire aranyos volt, hogy így csináltuk. Nem csinálnám másképp ma sem. :)

2016. aug. 11. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Együtt mentünk próbára. Felpróbáltam vagy 6-7 ruhát, a végén kettőre szűkítettem a lehetőséget. Az lett, amelyik neki jobban tetszett.
2016. aug. 11. 17:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Előtte nap látta a fotózáson. Merthogy nálunk a jó fényviszonyok miatt előző nap volt a fotózás.

Akartunk róla képet, ahogy meglát és ez viszont nagyon jó élmény volt mindkettőnknek. :)

2016. aug. 16. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!