Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37f vagyok! A tavasszal megismertem egy lányt, akivel őszre tervezzük az esküvőnket! Abban mind a ketten, megegyeztünk, hogy nem hagyományos lesz! Tehát egy medencés, fürdős, Esküvőt szeretnénk, mert mind a kettőnket vonzana! Vélemény?
Figyelt kérdés
Véleményeket,várok,hogy nem abszurd? Illetve,hogy lehetne megoldani Spontán,hogy a végén mindenki a medencében kössön,ki? Próbálok,értelmes válaszokat,várni,ha lehet!Köszönöm...2016. aug. 5. 18:30
21/27 A kérdező kommentje:
Az,igaz,hogy ősszel lesz,de fedett,helyen,és nem kinnt a kertben!A fürdés,csak,egy opciónális lehetőség lesz,nem kötelező.Mivel,tudjuk,hogy drágák lennének a ruhák,ehhez! De,mivel mi bevállalnánk,mint Férj és,feleség,ezért gondoltuk,hogy más is csatlakozna,a fürdéshez...
2016. aug. 7. 14:23
22/27 A kérdező kommentje:
Persze,csakis önszántából...Nem,bedobva...
2016. aug. 7. 14:26
23/27 anonim válasza:
Hát ti ismeritek a barátaitokat, de szerintem ha előre nem méritek fel az igényt, érdeklődést, akkor meglehet, hogy ottmaradtok az esküvőn úgy, hogy ti ketten, az ifjú pár áll a medencében, a vendégek meg nézik a szárazról...:) Szerintem az ilyen esküvő nem őszre való. Fedett helyen és őszi időben nem az igazi. Ha ez az álmotok, várjatok jövő nyárig, akkor lehet igazi medencés bulit szervezni.
24/27 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, mint az előttem szóló.
25/27 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy mindenki a medencében köt ki. Sokan nem szeretik magukat fürdőruhában mutogatni (ha meg estélyiban vannak, az még gázabb, mer 10-20e Ft-os ruhák mehetnek kárba, ha nehéz őket tisztíttatni, meg kb. ilyen vizespólóverseny-hatása van, ami elég proli dolog... a balatoni Zsebpiszok diszkóban a részeg tinik között elmegy, na de egy esküvőn...), van, aki nem is szeret úszni... kb. ha beletörődsz abba, hogy ha előre megmondod, hogy a vendégek 10%-a fog megjelenni az esküvőn, mert a többinek vagy idétlen lesz az ötlet, vagy más miatt kényelmetlen (pl. ilyen 80-90 éves dédikék), akkor oké...
Izgalmas esküvőt lehet úgy is csinálni, hogy legalább tényleges fizikai nehézséget ne okozzon
26/27 anonim válasza:
Ha meg nem kötelező, akkor lesz benn mellettetek kb. 3 ember.
27/27 A kérdező kommentje:
Igaza van egy-két hozzászolónak.Ez egyáltalán,nem lesz kötelező,csak választási lehetőség.Van,még kb.2 hónapunk,addig megpróbálunk még puhatolózni a barátaink,között! Rendes esküvő lesz,tehát rendes ruhában.Köszönöm,a hozzászólásaitokat...
2016. aug. 11. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!