Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37f vagyok! A tavasszal megismertem egy lányt, akivel őszre tervezzük az esküvőnket! Abban mind a ketten, megegyeztünk, hogy nem hagyományos lesz! Tehát egy medencés, fürdős, Esküvőt szeretnénk, mert mind a kettőnket vonzana! Vélemény?
Nekem nem igazán tetszene, de elmennék, ha fontos nekem a pár.
Ilyesmi bulit inkább eljegyzési bulinak vagy esetleg az még az esküvő előtt barátoknak szervezett közös bulinak tudnék elképzelni.
Ha nem kötelező és erőszakos, akkor persze semmi akadálya. Ti ismeritek a barátaitokat, nyilván fel tudjátok mérni, és meg is tettétek, hogy tetszene nekik. Szerintem semmi baj nincs a szokatlan esküvőkkel. Valamennyire el fog veszni a dolog spontaneitása akkor is, hisz csak eljön egy pont az ünnepség alatt, ahol "fordul a kocka", a hangulat, de nem tudom, hogyan alakul a kimenetele a dolgoknak, ha nem szóltok előre. Egy esküvőre nem tartalék bikinivel megyünk alapból, akkor hogy fognak fürdeni? Nyilván valamennyit fel kell fedni a tervből, különben koktélruhában senki nem fog úszkálni nektek, akárhogy megszerveztétek. :)
Bele lehet írni viccesen a meghívóba, hogy a dresscode este 6 után bikini és fürdőgatya lesz :) Vagy ilyesmi. Így mindenki eleve be tudja lőni, hogy készüljön.
Nem csak a ruha a gond, hanem hogy van az embernél cucc (pénztárca, iratok, telefon, esetleg gyógyszer).
De a legnagyobb probléma így is az, hogy ősszel van. A benti medencéknek szerintem borzalmas a környezete, sok a pára, visszhangzanak. Akkor tudnám ezt spontán elképzelni, ha kültéri az esküvő, van medence, és nagyon durva a meleg.
Nincs ezzel probléma, azt leszámítva, hogy ősszel már nem sok embernek lesz kedve fürdeni, mert hideg lehet, plusz a nők zömén smink, frizura, ezt nem fogják szétbarmolni.
Persze egy tóparti grillezős esküvő szuper, és opcionálisan bárki vízbe mehet - én imádnám az ilyent )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!