Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi ital szükséges egy 45...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ital szükséges egy 45 fős esküvőre? Ebből 11 gyerek,5 kismama,5 vezet szóval 25 fő iszik alkoholt.

Figyelt kérdés

Az esküvő augusztus végén lesz, nincs időkorlát. 25 fő fog alkoholt inni, ebből hat-hét "nagyivó". Leginkább a sört, pálinkát és jagert szeretik. A többiek csak nagyon szolidan nyomják. :-) Csajoknak rozé és pezsgő a kedvencük.

Gyerekeknek szörpöt/limonádét gondoltam.

2016. aug. 2. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
az étel és ital kérdése időfüggő. ha jó idő lesz több ital fogy és kicsivel kevesebb kaja. ha rossz idő van akkor fordítva. az ital mennyisége egyedfüggő. ha jól értem nem lesztek nagyon sokan, így akár fejenként is le lehet szűrni ki mit szeretne. szerintem 2-3 sör fejenként simán elég. borból ezek szerint 6-8 üveg. a páleszből max 5 liter, jager 2 üveg. szerintem. érdemes olyan helyet keresni esetleg ahova a nem használt bontatlan dolgokat vissza lehet vinni:)
2016. aug. 2. 19:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Én részemről ebben az esetben minimum 10 üveg pezsgőről, 10 üveg rozéról, 3 üveg jagerről és 3 pálinkáról gondoskodnék, 48 doboz sör társaságában.

Nyilván utóbbiakat se csak a nagy ivók innák, hanem mások is koccintanának vele. Persze nem a lerészegedés a cél, de inkább legyen több, mint hogy már ne tudjanak egyet koccintani ha még szeretnének.

Szóval részemről ez a minimum keret lenne :)

2016. aug. 2. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!