Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz megkérdezni a lagzi után, hogy ki mit adott?
Figyelt kérdés
Néhány ember nem vette a fáradtságot arra, hogy cetlit is írjon az ajándék mellé, és így igazán nehéz megköszönni az ajándékot, ha azt se tudjuk mit kaptunk. Gondoltunk arra, hogy majd a képekről visszanézzük, de lehet hogy azon se lesz meg minden, és azt is sokára kapjuk majd meg. Szóval szerintetek ciki megkérdezni attól a 4-5 embertől/pártól, akikről fogalmunk sincs?2016. júl. 30. 22:49
2/7 anonim válasza:
Elmondhatod neki, ha értelmes ember akkor megérti, hogy az esküvődön nagyon sok mindenre kellett figyelned, és izgultál is hogy minden rendben menjen és nem figyeltél eléggé és ne haragudjon de nem vagy biztos benne hogy tőle kaptad a kávéfőzőt vagy az étkészletet.
3/7 anonim válasza:
De ezt mondjuk úgy hogy meg akartad köszönni csak nem tudod mit. Egyébként sok boldogságot kívánok! Kitartást és kiváló kommunikációt a házastársaddal ,és sok őszinteséget :)
4/7 anonim válasza:
videot kellett volna késziteni mindenkivel én ugy csinéltam anno
5/7 anonim válasza:
Igen gáz, de tudod mit? Írj mindenkinek levelet, hogy köszönöm ezeket az ajándékokat, csak cetli nélkül, nem tudjuk kitől van - vagy hozzá hasonló szöveget írjatok.
6/7 anonim válasza:
Szerintem inkább az a gáz, hogy úgy adják oda, hogy semmit nem írnak mellé. Nálunk mondjuk nem nagyon volt ajándék, csak egy-kettő amit személyesen adtak oda, így tudtuk kitől van. A többiek borítékot adtak, amibe mindenki beleírt legalább annyit, hogy sok boldogságot, illetve, hogy kitől van. Ez így elég gáz.
7/7 anonim válasza:
Lehet nem véletlenül nem írták oda, hogy kitől van. Szerintem ne kérdezősködjetek, kellemetlen helyzetbe is hozhatjátok az ajándékozót pl.: aki úgy érzi, hogy nem tudott elég értékes dolgot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!