Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyecsketánc nélküli esküvő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyecsketánc nélküli esküvő, ami legkésőbb 23 órakor véget ér?

Figyelt kérdés

Miért olyan borzamas dolog ez, hogy párommal ezt szeretnénk? Amúgy sem tervezünk egy különösebben nagy látszámú esküvőt, 15 max 20 de ez már a nagyon max fő. Nem az a célunk, hogy az esküvő árát visszakapjuk, és tudjuk, hogy a rokonságunknak még 10 ezer ft is megterhelő kiadás lenne, hogy beledobja a kosárba. Bár azt meg kell vallani mi sem állunk hűdejól, hitelt pedig semmi esetben sem veszünk erre fel. Ezért gondoltunk egy szertatrás utáni későestig tartó vacsorára és beszélgetésre...

de a rokonok közülsokan ezen ki vannak akadva... kérdezem én, miért?

2016. jún. 26. 15:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugy csinaljatok ahogy nektek tetszik. Tenyleg. Tesomeknal sem volt tanc se, zene se, csak vacsora, de nagyon meghitt volt az egesz. Nalunk ugyan volt egy dj meg jatekok, de sok konvenciot mi sem tartottunk be, es a mienk is viszonylag egyszeru eskuvo volt, megis sokaig emlegette mindenki.

Mindig van persze aki huzza a szajat de ez a Ti napotok, olyan legyen amilyennek megalmodjatok.

Es persze egyetlen eskuvot sem lattam meg ahol minden pont ugy sult el ahogy terveztek, igy minel egyszerubb a dolog, annal kevesebb a hibafaktor.

2016. jún. 27. 13:06
 12/14 anonim ***** válasza:

20 főnél egyáltalán nem indokolt a menyecsketánc. De semmilyen szokás sem (pl. amikor a pár körbetáncol és elfújják a gyertyákat)

A nővéremnek menyasszonyi ruhája sem volt (babára spóroltak), a szertartás után átsétáltunk egy étterembe és megvacsoráztunk (én nem is maradtam végig, mert vártak a haverok -tini voltam, nem is marasztaltak, konkrétan elküldtek) max 10ig tartott és 10-en voltunk

2016. jún. 27. 17:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is teljesen jó, nekünk is kis esküvőnk volt és inkább így akartuk, hogy csak azok legyenek ott, akik igazán örülnek, nemcsak villogni jönnek, meg a fényűzést várják.

Ez tényleg csak az én véleményem, de ha én a helyedben lennék tojnék azokra, akiknek nem tetszik vagy nem jönnek el. Az ilyenekért tényleg nem kár! Sőt! Jobb, ha el sem jönnek, úgyis csak rontanák az esküvő hangulatát.

2016. jún. 28. 19:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem jó döntés a kis esküvő és a vacsora étteremben családias hangulatban :)

Az ebéd is jó ötlet lenne egyébként, délelőtt polgári/templomi és utána kaja, beszélgetés :)

2016. júl. 23. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!