Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik/kell-e ebben az esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik/kell-e ebben az esetben ajándékot vinni esküvőre?

Figyelt kérdés

Sajnos tanácstalan vagyok, ezért kérdeznélek meg Titeket.

Nagy meglepetésemre a volt főnököm meghívott az esküvőjére, ami két hét múlva lesz.

Magára a ceremóniára hívott meg illetve az azt követő "pohárköszöntőre" (szóval az azt követő vacsorára nem). Meghívta a munkatársakat illetve volt munkatársaim közül is néhányat.

Kérdésem az, hogy ilyen esetben kell/illik valamilyen ajándékot vinni, vagy elég a jelenlét és a szóbeli megköszöntés?

Köszönöm a válaszokat

2016. jún. 17. 13:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9es, és ha a Kérdező nem megy, akkor mi van? :D

akkor is pont ugyan ennyit fizetnének ezekért. ráadásul formális viszonyban vannak, nem közeliben.

a vacsorára meg nem megy.

mégis mi a francért adna bármit is? :D

2016. jún. 17. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Valami jelképes, egy kártya, csokor virág a menyasszonynak. Esetleg egy üveg italt közösen a kollégákkal adhattok. De ha csak gratuláltok, az is bőven jó.
2016. jún. 17. 23:03
 13/14 anonim ***** válasza:
én max összebeszélnék a régi munkatársakkal, akiket meghívott még, és max fejenként 1-2e ft értékben összedobnánk valamire, amiről tudjuk, hogy örülne. Esetleg vásárlási utalvány, vagy valami. De csak ha nagyon akartok adni valamit. Amúgy nem kötelező, szerintem senki sem fog csúnyán nézni, ha nem viszel semmit.
2016. jún. 18. 17:02
 14/14 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, most beszéltem meg a kollégákkal, ez lesz :) közösen adunk egy nagyobb ajándékot, úgyhogy nem lesz para. bajban is lennék mit vegyek a milliomos főnökömnek :D

egyébként meg nem nagyon kell sztem, csak akkor ha az azt követő vacsira is meghívtak. azt meg nem tették meg

2016. jún. 19. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!