Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe. Kerul. Egy eskuvo, lagzi manapsâg?
Mi kb 700.000-ből kihozzuk. Bár nekünk szerencsénk is van a barátok és a család hozzáértése miatt.
Ingyen lesz fotós, dj, varrónő, nagyi sütik, torta, vőfély.
Mindent mi fogunk megcsinálni: meghívók, asztaldísz, kaja
Bevállalom a kínai menyasszonyi és menyecske ruhát (bár ez lehet, hogy bukta lesz és megdobja a költségvetést, hogy rendes szalonba is el kell majd menni, de reméljük nem)
Szóval lehetőségekhez mérten lehet spórolni itt-ott.
A legolcsóbb kb. 50 főre: csak a lagzi volt megtartva hozott kajával 300.000 amiben benne volt a terem és az ital (bár a nagypapa bőszen töltötte a parkolóban a házipáleszt:D)
nekem elég szarrágó dolognak tűnik a házi kaja meg hogy minden házi legyen..fotós sminkes stb is ismerős.. hát nem is tudom. nem kötelező nagy felhajtást csinálni,de ha már azt csinál az ember akkor szerintem adjuk meg a módját. mármint lássuk rendesen vendégül a meghívottakat. és a fotón sem spórolnék.. főleg nem várnám el egy ismerőstől sem,hogy ezt adja ajándékba. ha meghívok valakit akkor nem azrét,hogy egész nap dolgozzon. hanem hogy jól érezze magát.
szerintem 100 főnél kb 2 millióból lehet kihozni tisztességesen.
mi kisebb, kb 20 fős esküvőt szeretnénk. fizetnénk az éttermi kaját+lefoglalni a helyet. ezenkívül lenne fotós . meg a ruhák,sminkes ,dekoráció..nagyjából ennyire tervezünk költeni. kb fél millióból tervezzük kihozni,de lehet kicsit elcsúszik 1-2 helyen még csak feltérképezésnél járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!