Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Theressita kérdése:
Mi történik, ha a menyasszonyi ruhakölcsönzőben kiválasztott ruhát tönkreteszik más menyasszonyok, mire rám kerülne a sor?
Figyelt kérdés
Amikor a ruhát próbáltam és választottam, még teljesen új volt.Gyönyörű, hibátlan, hófehér. A kölcsönzés ára is azért volt drága, mert új ruháról van szó. Azóta sajnos tudom, hogy viselték már, és fogalmam sincs, hogy az elkövetkező két hónapban még hányan veszik fel. Attól tartok, hogy levörösborozzák, bepiszkítják, esetleg a sok tisztítástól elveszíti fehérségét és a minősége sem lesz már olyan, mint volt. Esetleg 10 nappal az esküvő előtt- a próba napján, amikor méreteimre alakítják - választhatok mást, ha már nem olyan lesz, mint volt? És ha nekem pont ez tetszik, és nekem ugyanilyen kell, beszereznek egy újat, hibátlant?Végül is kiadtam egy regement pénzt az "új" ruha kölcsönzéséért. Tapasztalatok...?2016. jún. 4. 11:47
11/12 anonim válasza:
Hát azért nem mindegy, hogy hogy értették a szalonba, vagy a kérdező hogy értette. Mert lehet hogy új ruha, a régit leselejtezték esetleg de szó sincs róla hogy ő fogja először felvenni, ha viszont tényleg azért fizet többet (ahol én bérlem ott jóval többe kerülnek ezek) mert tényleg ő lesz az első aki felveszi.
12/12 anonim válasza:
nekem a szalon garantálta, hogy mivel új és drága ruha (x összeg felett) én viselhetem először a ruhát, addig nem adják ki senkinek. de kérdező te se aggódj, nekik az az érdekük, h minden menyasszony csodaszép legyen és vigye a hírt a szalonról! sok boldogságot! mikor lesz a nagy nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!