Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti az ültetési rendre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti az ültetési rendre hogy írnátok fel a neveket?

Figyelt kérdés
Pl. Mari mama vagy Kovács Józsefné? Tehát a teljen nevüket írjam fel, vagy azt, ahogy szólítjuk őket? A teljes nevet túl hivatalosnak tartom egy ilyen családi rendezvényre, viszont ha azt írom, hogy Sanyi, abból 3 is lesz.
2016. jún. 3. 13:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi teljes nevet írtunk anno. Múlt hétvégén viszont ahol voltunk lagziban, ott csak keresztnevet írtak.
2016. jún. 3. 14:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Mari mama. Ha így szólítjuk az illetőt, akkor mit erőltessük a formaságokat? Mamámat se Kiss Erzsébetnek hívom, hanem Mamának. És a többi rokont se úgy hívom, hogy doktorhorváthbélánékovácsmagdolnailona, hanem például Ilonka néni. Ez nem egy parlamenti nagyesemény, ahol külföldi konzulokat fogadunk, hanem egy családi/baráti összejövetel.
2016. jún. 3. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
A Sanyik lehetnek Kovács Sanyi vagy Balogh Sanyi.
2016. jún. 3. 14:55
 4/12 anonim ***** válasza:
De nem biztos, hogy mindegyik Sanyinak Jucika a barátnője. Ha egy Jucika mellett egy Sanyi van, akkor tutira nem a Marika Sanyijának kell oda ülnie, hanem a Jucikáénak. De ha nincsen neki Jucikája, akkor biztos van egy pár közeli haverja, vagy családtagja, akiknek a neve alapján be tudja azonosítani a helyét. Minimális logikát azért nézzünk már ki az emberekből... Az én esküvőmön is megtalálta az összes "Sanyi" a helyét probléma nélkül.
2016. jún. 3. 15:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Mari mamát írnék. Ez egy családi esemény, és nem a Biztonsági Tanács ülése ;)
2016. jún. 3. 16:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi is keresztnevet írunk, illetve anya, apa, anyu, apu, mama, Marika néni, stb. Szerintem rá lehet jönni, hogy melyik Sanyi vagy főleg ha nem egyedül mész :D Nem olyan bonyolult szerintem. Mi nem akartuk ennyire hivatalosra venni.
2016. jún. 3. 22:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tegnap este végre rászántam magam, és megcsináltam. De a barátibb verziót :) Valóban túl hivatalos lenne teljes nevet ráírni.
2016. jún. 4. 09:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Keresztneveket írtunk. A szülőknek meg Anyu, Apu, Édesanya, Édesapa. Azért mert így szoktuk szólítani a saját szüleinket.

A terem előtt pedig volt egy nagy tábla, ahol fel volt rajzolva az ülésrend, így nem az asztalok között kellett bóklászniuk és keresgélniük, hanem tudták merre kell menniük.

2016. jún. 4. 10:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam, hogy "Kovács család" "Molnár család", mindenki el tudta dönteni, hogy ki mellé üljön.
2016. jún. 4. 21:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi menyasszony vőlegény örömanya örömapa mama Marika, Zoli stb kereszt és beceneveket írattunk rá. Nagyon hivatalos a teljes név, szerintem még a teljes keresztnév is.
2016. jún. 6. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!