Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti az ültetési rendre hogy írnátok fel a neveket?
Figyelt kérdés
Pl. Mari mama vagy Kovács Józsefné? Tehát a teljen nevüket írjam fel, vagy azt, ahogy szólítjuk őket? A teljes nevet túl hivatalosnak tartom egy ilyen családi rendezvényre, viszont ha azt írom, hogy Sanyi, abból 3 is lesz.2016. jún. 3. 13:55
1/12 anonim válasza:
Mi teljes nevet írtunk anno. Múlt hétvégén viszont ahol voltunk lagziban, ott csak keresztnevet írtak.
2/12 anonim válasza:
Mari mama. Ha így szólítjuk az illetőt, akkor mit erőltessük a formaságokat? Mamámat se Kiss Erzsébetnek hívom, hanem Mamának. És a többi rokont se úgy hívom, hogy doktorhorváthbélánékovácsmagdolnailona, hanem például Ilonka néni. Ez nem egy parlamenti nagyesemény, ahol külföldi konzulokat fogadunk, hanem egy családi/baráti összejövetel.
3/12 anonim válasza:
A Sanyik lehetnek Kovács Sanyi vagy Balogh Sanyi.
4/12 anonim válasza:
De nem biztos, hogy mindegyik Sanyinak Jucika a barátnője. Ha egy Jucika mellett egy Sanyi van, akkor tutira nem a Marika Sanyijának kell oda ülnie, hanem a Jucikáénak. De ha nincsen neki Jucikája, akkor biztos van egy pár közeli haverja, vagy családtagja, akiknek a neve alapján be tudja azonosítani a helyét. Minimális logikát azért nézzünk már ki az emberekből... Az én esküvőmön is megtalálta az összes "Sanyi" a helyét probléma nélkül.
5/12 anonim válasza:
Mari mamát írnék. Ez egy családi esemény, és nem a Biztonsági Tanács ülése ;)
6/12 anonim válasza:
Mi is keresztnevet írunk, illetve anya, apa, anyu, apu, mama, Marika néni, stb. Szerintem rá lehet jönni, hogy melyik Sanyi vagy főleg ha nem egyedül mész :D Nem olyan bonyolult szerintem. Mi nem akartuk ennyire hivatalosra venni.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tegnap este végre rászántam magam, és megcsináltam. De a barátibb verziót :) Valóban túl hivatalos lenne teljes nevet ráírni.
2016. jún. 4. 09:44
8/12 anonim válasza:
Keresztneveket írtunk. A szülőknek meg Anyu, Apu, Édesanya, Édesapa. Azért mert így szoktuk szólítani a saját szüleinket.
A terem előtt pedig volt egy nagy tábla, ahol fel volt rajzolva az ülésrend, így nem az asztalok között kellett bóklászniuk és keresgélniük, hanem tudták merre kell menniük.
9/12 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy "Kovács család" "Molnár család", mindenki el tudta dönteni, hogy ki mellé üljön.
10/12 anonim válasza:
Mi menyasszony vőlegény örömanya örömapa mama Marika, Zoli stb kereszt és beceneveket írattunk rá. Nagyon hivatalos a teljes név, szerintem még a teljes keresztnév is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!