Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek nem korai a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem korai a hazassaguk? 22L 23F 4 eve vannak egyutt most nyaron lesz az eskuvojuk. Szerintem korai, nem is eltek még. En 26L vagyok 3 eve egyutt de ez még szoba sem jott. Irigy nem vagyok de erdekel mas velemenye.

Figyelt kérdés

#esküvő #korai #Hàzaság
2016. jún. 2. 15:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Sőt én nem is lennék ilyen kapcsolatban. Azért ennyi idősen max 1 évet várnék az összeköltözéssel. Bár tudom nem ez volt a kérdés, de szerintem inkább a ti kapcsolatotok fura.
2016. jún. 2. 16:31
 12/24 A kérdező kommentje:
Semmi baj h nem az volt a kerdes. Szerinte raerunk mi mèg meg majd a kerdesben emlitett 2 ember igy is elmarad egymastol. Hazassag eszebe sincs nemhogy gyerek.
2016. jún. 2. 17:43
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Leírhatod, hogy nem vagy irigy, de igen, az vagy. Mert a párod nem akar elvenni. Ha nem változik a véleménye, ti fogtok elmaradni egymástól.

Amúgy nem korai.

2016. jún. 2. 20:44
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem korai, ha ők úgy érzik.

Viszont a te párod elég fura, én szakítanék a helyedben. 26 évesen nem pazarolnám az időmet ilyen pasira.

Úgy érzem téged is zavar a dolog, így meg pláne nem kéne erőltetni.

2016. jún. 2. 21:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem korai szerintem. Van, aki szerencsésebb a párválasztásban és előbb találja meg azt, akivel el tudja képzelni, hogy leélje az egész életét. Hogy mi lesz velük, azt meg majd az idő eldönti. Ahogy a később hátasodóknál is.
2016. jún. 3. 08:02
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

a probléma az, hogy a 30éves pasid még összeköltözni se akar veled.

mire vár?

2016. jún. 3. 12:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem korai ha jó a kapcsolatuk és úgy érzik...Egy házasság úgymond sikeressége, nem azon fog múlni hány évesen és mennyi idő után kötik meg, hanem azon, hogy mennyire ismerik egymást, és ki is az akit választottak. Házasodhatsz 1-2 év után is örökre szólóan és élhettek boldogan együtt, és elválhatsz 8 év kapcsolat és 1 év házasság után is, ha nem őszinte a kapcsolatotok, nem tudtok kommunikálni, és nem illetek egymáshoz.

A te pasid még nem nőtt fel és ennyi. Ez nem jelenti azt, hogy másoknak is ilyennek kell lenniük.

Az én férjem 22 volt mikor nősült. (nem, nem voltam terhes) Nincs ebben semmi korai, ha a kapcsolat boldog, azt érzi az ember hogy megtalálta az igazit.

2016. jún. 3. 16:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 voltam, férjem éppen betöltötte a 24-et, amikor összeházasodtunk. Másfél év múlva megszületett a fiunk. Öt éve vagyunk házasok, most fejezzük be a házunkat, eddig albérletben éltünk. Az esküvő előtt másfél évig éltünk együtt, mi tartottuk el magunkat, az esküvőt is mi fizettük (férjem 20 éves korától dolgozott, én pedig több mint 100 ezer Ft ösztöndíjat kaptam, így összerakuk az esküvő árát). Nem éreztem.és érzem most sem korainak az esküvőt. Szerettük és szeretjük egymást. Nekünk az lett volna furcsa, ha nem házasodunk össze, annyira egyértelmű és természetes volt, hogy jön az esküvő.
2016. jún. 5. 14:31
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem sem az, nekem inkább az a furcsa, amikor 7-9 év együttjárás után házasodnak össze az emberek.

Mi 2,5 éve vagyunk együtt, ősszel lesz a lagzink, a babával is próbálkozunk ettől a hónaptól kezdve, 1 éve élünk együtt.

25+28

2016. jún. 7. 17:57
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha biztosak benne hogy nem azért házasodnak mert mutatni kell valamit és ismerik egymást ,boldogok akkor felesleges várni. Nem a kor dönti el a házasság kimenetelét! Engem jobban megdöbbentenek azok az esküvők ahol 7-9évig csak járogatnak az emberek, pár napnál többet együtt sem töltenek és úgy házasodnak, a környezetemben az eddigi összes ilyennek válás lett a vége 1-2éven belül mert akkor költöztek össze és rájöttek hogy nem megy.

26évesen viszont érdemes elgondolkodni hogy mit szeretnél hisz összeköltözés, esküvő, gyerek és lassan 30leszel.

2016. jún. 8. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!