Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem korai a hazassaguk? 22L 23F 4 eve vannak egyutt most nyaron lesz az eskuvojuk. Szerintem korai, nem is eltek még. En 26L vagyok 3 eve egyutt de ez még szoba sem jott. Irigy nem vagyok de erdekel mas velemenye.
Leírhatod, hogy nem vagy irigy, de igen, az vagy. Mert a párod nem akar elvenni. Ha nem változik a véleménye, ti fogtok elmaradni egymástól.
Amúgy nem korai.
Nem korai, ha ők úgy érzik.
Viszont a te párod elég fura, én szakítanék a helyedben. 26 évesen nem pazarolnám az időmet ilyen pasira.
Úgy érzem téged is zavar a dolog, így meg pláne nem kéne erőltetni.
a probléma az, hogy a 30éves pasid még összeköltözni se akar veled.
mire vár?
Nem korai ha jó a kapcsolatuk és úgy érzik...Egy házasság úgymond sikeressége, nem azon fog múlni hány évesen és mennyi idő után kötik meg, hanem azon, hogy mennyire ismerik egymást, és ki is az akit választottak. Házasodhatsz 1-2 év után is örökre szólóan és élhettek boldogan együtt, és elválhatsz 8 év kapcsolat és 1 év házasság után is, ha nem őszinte a kapcsolatotok, nem tudtok kommunikálni, és nem illetek egymáshoz.
A te pasid még nem nőtt fel és ennyi. Ez nem jelenti azt, hogy másoknak is ilyennek kell lenniük.
Az én férjem 22 volt mikor nősült. (nem, nem voltam terhes) Nincs ebben semmi korai, ha a kapcsolat boldog, azt érzi az ember hogy megtalálta az igazit.
Szerintem sem az, nekem inkább az a furcsa, amikor 7-9 év együttjárás után házasodnak össze az emberek.
Mi 2,5 éve vagyunk együtt, ősszel lesz a lagzink, a babával is próbálkozunk ettől a hónaptól kezdve, 1 éve élünk együtt.
25+28
Ha biztosak benne hogy nem azért házasodnak mert mutatni kell valamit és ismerik egymást ,boldogok akkor felesleges várni. Nem a kor dönti el a házasság kimenetelét! Engem jobban megdöbbentenek azok az esküvők ahol 7-9évig csak járogatnak az emberek, pár napnál többet együtt sem töltenek és úgy házasodnak, a környezetemben az eddigi összes ilyennek válás lett a vége 1-2éven belül mert akkor költöztek össze és rájöttek hogy nem megy.
26évesen viszont érdemes elgondolkodni hogy mit szeretnél hisz összeköltözés, esküvő, gyerek és lassan 30leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!