Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tetszenek nektek a rövid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszenek nektek a rövid menyasszonyi ruhák? Felvennétek? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2016. máj. 29. 16:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Mindketto tetszik amiket linkeltel.Szuk csaladira bmelyik jo.Nagyon szepek!
2016. máj. 29. 16:48
 12/29 anonim ***** válasza:
Kicsi esküvőre tökéletes, én is felvenném. Nagy esküvőre viszont én hosszút vennék. Szerintem amit linkeltél, nagyon jól néz ki! :)
2016. máj. 29. 16:48
 13/29 anonim ***** válasza:
Mindenkepp hosszu fazonu, nem kell habos-babos, de ezek a rovidek nekem szimpla koktelruhak es nekem kicsit olyan mintha elvennek az esemeny jelentoseget.
2016. máj. 29. 16:50
 14/29 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. máj. 29. 17:14
 15/29 anonim ***** válasza:
Kicsi esküvőre teljesen tökéletes. Felesleges lenne habos-babos, hosszú ruha. ( Nekem is rövid ruhám volt tavaly, csak 15en voltunk. Kifejezetten hülyén éreztem volna magam hosszú menyasszonyi ruhában.)
2016. máj. 29. 20:00
 16/29 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek, ha csak polgárilag kötöttünk volna házasságot, akkor olyat választottam volna. Templomba nem éreztem odaillőnek. Igaz, táncolni nem tudóknak nem praktikus, a hosszú szoknya "ápol és eltakar" :D Viszont kánikulában jobb a rövid.
2016. máj. 29. 20:23
 17/29 anonim ***** válasza:
Tetszik, bár én nem ilyet szeretnék majd. Viszont egy ismerősömnek ilyesmi volt és nagyon jól állt neki.
2016. máj. 29. 21:12
 18/29 anonim ***** válasza:
Ez a két ruha két teljesen különböző alkatra való. Rajtam az első kb tökéletes lenne, azt felvenném.
2016. máj. 29. 21:12
 19/29 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, amire neked kell arra tökéletes :) Sok boldogságot!
2016. máj. 29. 21:51
 20/29 anonim ***** válasza:
Nekem az elsőként linkelt ruha jobban tetszik. Mivel kis családias esküvő lesz, szerintem tökéletes választás. Áttol még hogy rövid, észre fogják venni, hogy ő a menyasszony. Egyszerű de szép és elegáns.
2016. máj. 30. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!