Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nyakkendőben szokás esküdni? Csokor vagy sima?
Csokor csak akkor ha pincér vagy.
nekünk amúgy un francia nyakkendő volt, de nyakkendő nélküli verziót is eltudok képzelni.
Lehet, hogy konzervatív vagyok, de nekem is kizárólag a "hagyományos" nyakkendő jön be. A csokornyakkendőben playboynak, pincérnek vagy dzsesszzenésznek érezném magam, és egyik sem igazán az én karakterem :) Ennek ellenére az általam ismert lányok többsége odavan a csokornyakkendőért, sőt az általam spontán selyemfiúsnak tartott rózsaszín csíkokat is tartalmazó nyakkendőt is magasan az élre helyezik. Úgyhogy nem biztos, hogy az ember abban a legmenőbb, amiben a legjobban érzi magát...
34/F
Nem csak a pincérek és zenészek viselnek csokornyakkendőt.
Az öltönytől és az ingtől függ,hogy mi illik hozzá.A szmokinghoz csak csokornyakkendő való,a franciás,fodros inghez pedig egyik sem.A hagyomás öltönyhoz lehet mindkettő,bár inkább a síma való.
Főleg az öltönytől függ...akinek a csokornyakkendő "pincéres" vagy "amerikaias", az ennyi erővel kopjon le a "sima" nyakkendőről is (sőt, csakis magyar népviseletben esküdjön), mert mindkettő ugyanannyira európai, csak a csokor formálisabb.
Végül is mind a 4 féle nyakkendőben normális esküdni (nyaksál, francia-, csokor-, modern-), ha hozzá illő öltönyt húzol. Az ízlésed függvénye, meg azé, hogy mennyire akarsz kiöltözni a saját esküvődre. Én pl az első kettőből választok majd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!