Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan itt, aki el tudta adni a menyasszonyi ruháját?
Figyelt kérdés
Azt tervezem, hogy az esküvő után eladom a menyasszonyi ruhámat. Már nézegettem neten apróhirdetéseket, de nem tudom, hogy ezeket megveszik e egyáltalán. Szóval tudtok olyanról, aki el tudta adni? Esetleg szalonba bevették?2016. máj. 19. 13:17
11/12 anonim válasza:
Én akkor vennék használt ruhát, ha a ruha tényleg különleges és egyedi. A szalonokban lévő ruhák, amiket kölcsönözni lehet, nagyon tucat ruhák szerintem, ráadásul ki tudja, hányan viselték előttem! Szívesebben vennék egy egyedi elképzelések szerint varratott, használt esküvői ruhát, persze korrekt áron.
12/12 anonim válasza:
Én megvettem egy ismerőstől a ruhát 10,000 és eladtam 40ezer ft ért.:) Eleinte tetszett a ruha úgy voltam vele,hogy elrakom majd a későbbiekben.De aztán valahogy mégsem mert voltak rajta szépséghibák úgy mondva..amit otthon vettem észre.Ezért adtam el.:) Nekem a szív kivágású kivágású ruha tetszik,nagy abronccsal,ez nem olyan volt,nos még ez nem klappolt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!