Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a különbség a sima smink...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a sima smink és a menyasszonyi között?

Figyelt kérdés

Nézem az árakat, pl:

Alkalmi smink 2500, menyasszonyi smink 7000

Hajnál ugyanaz: hajfeltűzés sütéssel 2000, ugyanez menyasszonyi verzióban 8000.

Mi a különbség?

2016. máj. 18. 09:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

A menyasszonyi tartósabb és szebb, feltűnőbb. Pl, mi a különbség a mennyasszonyi ruha és a báli ruha között? Nem csak az hogy az egyik fehér, a másik nem. :D

Ha elmész egy teszem azt, bankettre nem akarsz magadnak mennyasszonyi sminket. :D

2016. máj. 18. 09:05
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Az egyiket kb 24 órás tartásra készítik, a másikat meg csak pár órásra. A hajnál mondjuk szerintem csak annyi a különbség, hogy tartósabb lakkot használnak. A sminknél viszont egészen más termékekkel dolgozik a sminkes. Úgynevezett színpadi sminket használnak, ami a fotózáshoz is jobb, + mellette atom tartós. Összetételében is kevésbé irritatív anyagok, hiszen szinte egy teljes napig a bőrödön kell lennie.
2016. máj. 18. 09:06
 3/16 A kérdező kommentje:

Igazából nekünk nem lesz lagzink, csak egy ebéd...

Szóval nekem nem kell tartós.

De attól ugyanúgy menyasszonyit kell kérni?

Tudom hülye vagyok, de soha nem csináltattam még ilyet :D

2016. máj. 18. 09:07
 4/16 Sunshinedoll ***** válasza:
75%

A menyasszonyi smink tartós, izzadságálló, az alapozóban rendszerint nincs fényvédő, így fényképen is jól néz ki, ezen kívül nem árt, ha a menyasszony úgy néz ki, mint saját maga. Gondolom azért drágább, mert több mindenre kell figyelni, precízebb munkát igényel, elvégre nem ugyanúgy néz ki egy smink élőben, mint fotón, egy menyasszonyt pedig rengeteget fotóznak.

Erős, feltűnő sminket baromi könnyű csinálni, de olyan sminket, ami szépít, de mégis ugyanaz a személy lesz smink után is, mint előtte, na azt azért elég nehéz jól megcsinálni.

2016. máj. 18. 09:08
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyat kérsz, amilyet akarsz. Ha azt mondod alkalmi legyen, akkor senki nem fogja megkérdezni, hogy: "De nem férjhez mész, ugyee?! o.o"

:D

2016. máj. 18. 09:08
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
Mivel menyasszony leszel, menyasszonyit kell kérned! Slussz-passz, nincs vita; akár lagzi lesz, akár ebéd, aki menyasszony, az menyasszonyi sminket viseljen!
2016. máj. 18. 09:16
 7/16 anonim ***** válasza:
64%

Igazából az esetedben kérdés, hogy lesz-e fotózás és ha igen, akkor profi fotókat akarsz-e?

Előttem már leírták, hogy miben különbözik. Mivel csak pár órát lesz rajtad, ezért bőven elég lenne az alkalmi smink, vagy ha egyébként te is tudsz szépen sminkelni, akkor ilyen esetben még az is elég. Sokan nem csinálnak ebből ügyet. Viszont akkor ez azt jelenti, hogy a fotók is olyanok lesznek.

Egy szép menyasszonyi smink sokkal szebben mutat a képeken.

Tehát az hogy ne izzadd le magadról mondjuk egy lagzis hajnalig tartó bulin egy dolog..emellett a profi fotós és sokkal szebb képeket tud csinálni akár az előzetes fotózáson, akár a szertartás, buli alatt.

Szóval igazából attól függ mit szeretnél.

2016. máj. 18. 09:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam gyakorlatilag semmi smink nem volt, mégsem érzem azt hogy a képeink "olyanok is". Van olyan ismerősöm, akire rá se lehet ismerni az esküvői képén, mert hétköznap sose sminkel, szerintem az se jó.
2016. máj. 18. 09:42
 9/16 anonim ***** válasza:

Szegény 64%-os csak ironizált és jól le lett pontozva.. szép. :D

Előre leszögezem, hogy nem értek túlzottan hozzá, de rákerestem az esküvői meg az alkalmi sminkekre, igazából sok különbség nincs, mindkettő lehet feltűnő és szép egyszerre, talán csak a színek használatában látok különbséget elsőre.

Az esküvői picit talán visszafogottabb színeket használ, tehát pl míg az alkalminál lehet zöld, bordó, kék, akármi, esküvői sminkeknél inkább a nude-szürke-barna árnyalatai a jellemzőek, de ezek variálhatóak úgy is, ahogy szeretnéd, szóval igazából tök mindegy.

A másik meg ezek szerint amit mondtak, tartósság, de ha tényleg csak pár óráról van szó, akkor az alkalmi is tökéletes lenne szerintem.

Most pl kinézel magadról egy sminket és viszel egy képet( akár esküvői címszó alatt), hogy ilyen színekre és ilyesmire gondoltál, szerintem simán megcsinálják, nevezheted akármilyen sminknek.

25L

2016. máj. 18. 09:52
 10/16 Sunshinedoll ***** válasza:
59%

Így van, mindenképp olyan legyen a menyasszonyi sminked, ami nem áll távol a hétköznapi arcodtól. Ha hétköznapra nem sminkelsz, akkor ne csináltass nagyon erős, fekete szemet vagy vörös rúzst, hanem kérj világosabb, természetesebb árnyalatokat. Ha a hétköznapra szeretsz sminkelni, akkor nyugodtan mehetsz erősebb irányba attól függően, hogy mennyit sminkelsz általában. Az a lényeg elsősorban, hogy a hétköznaponként látott éned feljavított változata legyél. Teljesen mindegy, hogy kevés vagy sok smink van rajtad, a menyasszonyi smink jól kell, hogy mutasson fényképen ÉS élőben is, de kényelmesnek is kell lennie, ezért nem jó, ha nagyon nehéz, vastag a smink vagy mondjuk ha színpadi sminket kennek rád, élőben baromi nevetségesen néz ki, az olyan tévébe meg színpadra való.

Nem lehet olyan alapozót, púdert használni, ami visszaveri a fényt fotózás közben (úgy néznél ki, minta babapúder lenne az orrod körül, amit ugye senki nem akar - egy jó sminkes tudja, melyik termék hogy viselkedik fotózva), érdemes úgy megválogatni a színeket is, hogy esetleg fekete-fehér fotón is szépen nézzen ki stb. (pl mondjuk felkensz zöldet meg kéket, ami színesben és élőben mondjuk jó, de fekete-fehéren egybe fog folyni. Inkább árnyalatok mélységével nem pedig a színével kell játszani.)

2016. máj. 18. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!