Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz menyasszonytánc, csokordobás! Kiakadt a rokonság! Mit tegyek?
Nem értem, kicsit modernebb felfogású vagyok és nem vágyok ilyenekre. A csokordobást megalázónak tartom. A menyasszonytáncról, meg más jut eszembe (pénzért táncolni)...
Rokonok kiakadtak, a szüleim erősködnek, hogy legyen, a ceremóniamester is figyelmen kívül hagyta a kérésem, mert most küldött egy előzetes program tervet. A dekoros is dobócsokrot akar készíteni...
Anyukám rosszul lett, mikor megtudta, hogy nem piros menyecske ruhám lesz, ja és, hogy nem veszem fel a párom nevét, hanem megtartom a sajátom. Erre csak annyit, mondott, hogy annak idején neki nem volt szégyen felvenni apám nevét, ő nem szégyenli a párját. Mondtam, anya, jól leszűrted a lényeget.
Mindenki ellenem van mindenben, semmi kedvem a lagzihoz. Már csak a 2 tanús esküvőre vágyom
A vőlegényem csak annyit mond, hogy szerinte kicsit antiszociális vagyok :( pedig nem csak más dolgokra vágyok az esküvőn.
Nagyon bántó érzés :(
Akinek nem volt hagyományos lagzija, annak hogyan fogadta a család?
jó azért nehogy már a rokonok mondják meg legyen e csokordobás, meg vőfély, meg anyjakínja.
esküvő nem sok van az ember életében, talán 1, ha ők tényleg a rokonaim, akik kedvelnek, akkor végigülik a csokordobás nélküli, vőfélymentes lagzit. nem parancsolgatnak!
szülőknek meg beleszólni...undorító
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit ki fogok állni magamért, igazatok van! Aztán nem igazán izgat, ha pár napig hiszti van vagy hülyén néznek rám, nő vagyok képes vagyok én is hisztizni egy sort :D
De persze, azért mindenben megfelelünk a vendégeknek is.
Csak most pl. a legújabb, hogy szétosztottuk a meghívókat, szépek lettek, erre elkezdték keresni benne a helyesírási hibákat. Hogy ez nekem mennyire fáj, mint érzés...
Azt gondolom, egy felest benyomok a lagzi előtt :D és bevállalok mindent, játékokat még a képvetítést is :/ (pedig nekem az is túl intim, ahhoz, hogy 100 ember előtt gyerekkori képeket mutogassunk, de ha a páromnak ez kell)...
Én kompromisszumot kérek majd az ő részéről, elvégre tudja, hogy milyen vagyok, ha kellemetlen szitukba rángatnak megyek le a lejtőn agyilag, aztán otthagyok csapot papot, mert besokallok. :D ezt nem értik meg a szüleim sem, hogy a szereplés nekem nem öröm.
Azért a fekete ruhás sem semmi :D becsülöm a kiállásodat.
A tarjás fickó meg... hát vicces
De a párommal nagyon egy hullámhosszon vagyunk, nagyon hasonló a személyiségünk, családi hátterünk, csak ő inkább kifelé én meg befelé forduló vagyok. Más a munkakörben is dolgozunk, két ellentétes területen, ő beszédesebb, én meg tudományos vagyok. Nagyon szeretjük egymást, csak ő jobban szeret kifelé megfelelni, mint én.
De párszor tényleg csak "hisztivel" tudom elérni nála, hogy gondolja meg magát. Mondom, nálunk ő a menyasszony, aki érti ezt a mondatot érti, tudja milyenek a menyasszonyok, csak itt "férfi" kiadással állunk szembe. Ettől még a világon sosem voltam boldogabb, csak a szerepléstől félek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!