Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érdekelne, hogy meg lehet-e oldani az esküvői ceremóniát gyűrű nélkül, vagy hogyan oldotta/oldaná meg, aki így házasodott, vagy ezt tervezi? Csak az esküvő miatt nem vennénk gyűrűket, hordani nem szeretnénk. Köszönöm a segítséget, és az ötleteket!
Nyakláncot viseltek?Mert akkor lehet venni Egy szivecske medált(arany,ezüst)amit középen ketté lehet szedni,és a ceremónia alkalmával a párod a nyakadba akaszthatja a te részedet egy lánccal,te is az övébe.Aztán,hogy hordjátok-e majd eldöntitek.
Mondjuk gyűrű helyett ég 2 gyertya mindenki elfújja a "sajátját" közösen meg gyújtotok egy harmadikat (valami szépet v. különlegeset).Most divatos is ez a dolog...A közös gyertyát meg el tudjátok tenni emlékbe,vitrinbe.
Én sem gondolom, hogy a gyűrűtől függene a házasság intézménye, viszont én is úgy gondolom, ahogy sokan, hogy azért a ceremóniához kellene. Tényleg bármilyen megfelel, de ha nem is akartok semmit venni, akkor a szülőkét valóban el lehet kérni.
De ha abszolút kilőve a dolog, akkor szerintem meg lehet beszélni az anyakönyvvezetővel, mega pappal is, hogy ezt a részt hagyja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!