Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az érdekelne, hogy meg lehet-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érdekelne, hogy meg lehet-e oldani az esküvői ceremóniát gyűrű nélkül, vagy hogyan oldotta/oldaná meg, aki így házasodott, vagy ezt tervezi? Csak az esküvő miatt nem vennénk gyűrűket, hordani nem szeretnénk. Köszönöm a segítséget, és az ötleteket!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 15:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
" hordani nem szeretnénk" ez nem elég magyarázat? :)
2010. ápr. 7. 15:37
 12/26 anonim ***** válasza:
84%
Nekünk sem volt. Vagyis a férjemnek. Ő nem egy ékszeres típus. Viszont én kaptam egyet, azt ott fel is húzta az ujjamra :D (Ő nem gyűrűs és gyűrűs vagyok) Szóval meg lehet oldani! Nem is kell rákényszeríteni senkit, bármi is legyen az oka!! Nem a gyűrű tart össze senkit!!! (Az én exem jegygyűrűje is beolvasztásra került.... szóval erről ennyit!!! )
2010. ápr. 7. 15:40
 13/26 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk sem volt gyűrű..Mi megkérdeztük az anyakönyvvezető hölgyet,hogy meg lehet-e oldani gyűrű és zene nélkül az egész esküvőt.. Megoldható,hiszen olyan lesz amilyet az ifjú pár akar..Ők csak a hivatalos összeadással foglalkoznak a többi rátok tartozik..

Szóval nálunk sem volt se gyűrű,se zene...2 tanús esküvő volt...Még díszítést sem csináltunk csak 1 üveg pezsgő volt a végére...Tökéletesen megfelelt nekünk...

2010. ápr. 7. 15:42
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha nem anyagi okok miatt nem akarjátok, akkor megmondjátok az anyakönyv-vezetőnek, és kész, nem lesz gyűrűváltás.Egyházi esküvőn már cinkesebb. De gondolom a kérdésből, hogy azt nem terveztek). Ha viszont az anyagiak is közre játszanak, akkor már nagyon szép gyűrűk vannak ezüstben is.(Egyre több helyen)
2010. ápr. 7. 15:48
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem anyagi okok miatt nem lesz gyűrűnk, hanem, mert egyikünk sem szeret gyűrűt viselni. Örülök, ha gyűrű nélkül is megoldják a szertartást. Köszönöm sz eddigi hozzászólásokat! Ha valakinek van még jópofa ötlete, annak örülnék.
2010. ápr. 7. 16:00
 16/26 anonim ***** válasza:
83%

A templomi esküvőt is meg lehet oldani gyűrű nélkül.

Nekünk tavaly volt református templomban ott meg sem kérdezték,hogy van e gyűrű.

úgyhogy ha nem akartok akkor nem muszály.

Sok boldogságot!!!

2010. ápr. 7. 16:17
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
tetováltathattok is vmit gyűrű helyett pl. láttam olyat is , hogy az ujjukra tetováltattak vmi motívumot.
2010. ápr. 7. 16:19
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Kölcsönkérni anyuéktól? :D filmben láttam ilyet:D bár ott barátoktól kaptak kölcsön:))) úgy meglett a gyűrűceremónia is:)

No de egyébként nagyon vékony ezüstkarika gyűrűket is lehet kapni, és nem drágák.. utána el is lehet adni, vagy beolvasztatni és valamit csináltatni belőlük.

2010. ápr. 7. 16:21
 19/26 anonim ***** válasza:
75%

Amint olvasom sokan nem fogják fel,hogy nem anyagiak miatt nem akartok gyűrűt..Valószínű hogy azért amiért nekünk sem volt..(és hányan az orrunk alá dörgölték,hogy legalább egy vékony ezüst gyűrűt vehettünk volna)

De kérdem..Minek? Felesleges pénzkidobás..A beolvasztása 2 ezüst gyűrűvel semmit nem ér....Azért hogy utána kidobjam,vagy a dobozban porosodjon megint minek??

Mi ezért nem vettünk gyűrűt.Egyikünk sem szereti a gyűrűt hordani,és mi úgy voltunk vele,hogy inkább azt a pénzt amit gyűrűre költöttünk volna elmentünk ketten egy étterembe ebédelni..

Kedves kérdező.Ha nem akartok gyűrűt akkor ne legyen..Minden úgy lesz ahogy ti akarjátok.Az anyakönyvvezető hölgy csak összead titeket,ő nem fog egy szót sem szólni,hogy miért nincs gyűrű,vagy díszítés,vagy zene,vagy amit még szoktak..

Még az esküvői ruha sem kötelező...

2010. ápr. 7. 18:03
 20/26 anonim ***** válasza:
48%

Tanúk voltak a szüleim egyik barátjuk esküvőjén. Ők sem akartak gyűrűt venni, így anyuékéval házasodtak össze. Természetesen utána visszakapták a szüleim, csak a felhúzás erejéig adták kölcsön.

Szerintem nincs ebben semmi, ha amúgy se akarjátok hordani akkor tényleg nem kell venni. De ha mondjuk szeretnétek emlékbe, egy ezüst gyűrű nem olyan drága.

2010. ápr. 7. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!