Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Honnantól számít egy lakodalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnantól számít egy lakodalom családiasnak, nagynak és nagyon nagynak?

Figyelt kérdés
Szerintem 50 főig családias 100 főig nagy és olyan 200 felett már nagyon nagy.Szerintetek?
2016. ápr. 22. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Nagyjából így, ahogy írod. Bár én a 100-150 főt még inkább átlagosnak mondanám. 100 fő nagyon gyorsan összejön. Gondolj bele, ha csak azt nézed, hogy mindkettőtöknek vannal szüleid, nagyszülei, a szülőknek 2-2 testvére, azoknak párja, van 2-2 testvéretek, akiknek szintén van párja az már önmagában 28 fő és akkor még nem beszéltünk az unokatestvérekről, a keresztszülőkről, a nagyszülők testvéreiről és még lehetne sorolni. Ha mindkettőtök meghívja még mondjuk 10 barátját, akiknek van ugye párja is akkor már nagyjából át is léptük a százat.
2016. ápr. 22. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Nagyjából én is így gondolom.
2016. ápr. 22. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem 3-20 fő családias, kicsi. 90 vendégig átlagos, 90 felett már nagy. 150-től nagyon nagy. Nem tudom hogy tudnak 100-150 embert összeszedni sokan...
2016. ápr. 22. 18:47
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
SZerintem 20-30 fő családias, kb. 50 főig közepes, 70főig nagy, 100-ig nagyon nagy, 100 felett pedig csak felesleges rongyrázás, mert ember nincs akinek ennyi rokona,barátja van.
2016. ápr. 22. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:
38%

mi 100 és 150 között voltunk. A vendégek (idősebb vendégek szerint is) meghitt, vidám, családias esküvőnk volt.

Szerintem is :D

2016. ápr. 23. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Kedves 4 !

Nálunk, már 50 személy az, ha a férjem édesanyja testvéreinek a családjai eljönnek (nagynénik, első unokatestvérek). Még nem beszéltünk keresztszülőkről, nagyszülőkről, gyerekkori barátokról, nagyon jó iskolatársakról, egyetemi barátokról, azokról a kollegákról, akikkel baráti jó kapcsolatban vagyunk. Ez mindkét félről. Részünkről úgy összejött a 145 (azt hiszem annyian voltunk végül) hogy észre sem vettük.

Ha arra gondolsz, hogy egy barátodat hívod, párban jön, az már 2 ember. Tehát 10 barátod után már 20, nem beszélve, ha van már családjuk.

Nálunk nem voltak olyan személyek, akikkel "ismerősök" vagyunk, vagy "meg kell hívni mert...". Mégis ennyien voltunk. 200-300-400 körül már én sem tudom kit hívnék :D a facebook ismerőseimet legfennebb

:P

2016. ápr. 23. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Hagyd hatos úgyis lepontoznak, mert mindenki gazdag kulák aki 30 főnél többet hív, hozhatsz érveket, írhatsz bármit, ha nem az a véleményed ami nekik, nem vagy hasznos, ahogy én sem voltam (#1). Nevetséges...
2016. ápr. 23. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

7-es. Csak leírtam, miért gondolom így. Egyébként a pontozás nem érdekel.

:)

Üdv

2016. ápr. 23. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:

kedves #4!

Ha már a szülők többen vannak testvérek, simán összejön a 100 fő. Nálunk apósék 6an vannak, ott mindenkinek családja, gyerekei stb. Édesapámék 5-en szintén... És akkor még az anyukák testvéreiről, barátokról, egyéb rokonokról nem is beszéltünk...

2016. ápr. 27. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!