Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnantól számít egy lakodalom családiasnak, nagynak és nagyon nagynak?
mi 100 és 150 között voltunk. A vendégek (idősebb vendégek szerint is) meghitt, vidám, családias esküvőnk volt.
Szerintem is :D
Kedves 4 !
Nálunk, már 50 személy az, ha a férjem édesanyja testvéreinek a családjai eljönnek (nagynénik, első unokatestvérek). Még nem beszéltünk keresztszülőkről, nagyszülőkről, gyerekkori barátokról, nagyon jó iskolatársakról, egyetemi barátokról, azokról a kollegákról, akikkel baráti jó kapcsolatban vagyunk. Ez mindkét félről. Részünkről úgy összejött a 145 (azt hiszem annyian voltunk végül) hogy észre sem vettük.
Ha arra gondolsz, hogy egy barátodat hívod, párban jön, az már 2 ember. Tehát 10 barátod után már 20, nem beszélve, ha van már családjuk.
Nálunk nem voltak olyan személyek, akikkel "ismerősök" vagyunk, vagy "meg kell hívni mert...". Mégis ennyien voltunk. 200-300-400 körül már én sem tudom kit hívnék :D a facebook ismerőseimet legfennebb
:P
7-es. Csak leírtam, miért gondolom így. Egyébként a pontozás nem érdekel.
:)
Üdv
kedves #4!
Ha már a szülők többen vannak testvérek, simán összejön a 100 fő. Nálunk apósék 6an vannak, ott mindenkinek családja, gyerekei stb. Édesapámék 5-en szintén... És akkor még az anyukák testvéreiről, barátokról, egyéb rokonokról nem is beszéltünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!