Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha nincs tömény alkohol esküvőn?
Magyar esküvőn házi pálinkával illik és kötelező koccintani, illetve megágyazni a töltött káposztának!! :))
Viccet félretéve: én szeretem a töményet, még az ilyen pancsolt likőrök is lecsúsznak, a sört nem igazán szeretem, de jóféle borral ellennék, ha nem lenne rövidital. De tényleg úgy érezném, hogy még válogatási lehetőséget se adtok. Szerintem se spóroljatok pont ezen.
Ha csak spórolás az oka, az nekem fura. Kérheted azt adott emebrektől, hogy ezt hozzák nászajándékba.
Több esküvőn van olyan is, hogy adott szolgáltatókat is ők fizetnek. Pl. a párral megegyezett keretben néznek fotóst, vagy filmest, vagy dekorost és azt 1, vagy több vendég nászajándékkont fizeti. Nekünk a nagybátyám jelentette be előre, hogy ő hozza a rövideket. Régen is a tortától az élő állatig nagyon sokmindent ajándékba hoztak, ami kellett az esküvőre.
szerintem is kellene tömény. mivel koccintanátok? sörrel? Nálunk úgy szokott lenni, hogy mikor megérkeznek az étterembe a vendégek, mindenkit megkínálnak egy röviddel első körbe (pálinka, jager, unicum, csokilikőr stb).
szóval szerintem se ezen spórolj.
Gáz. Mi is akartunk rajta spórolni, hogy aki nagyon be akar rúgni, az vehet még ott magának.. De gáz.. 4 féle tömény volt kb. 6-8 üveggel. És elég volt kb. 35 főre. Ki volt rakva minden egy asztalra. És mindenki magának töltött. Hogy lássák, mivel készultunk, mi az ami adott.
Piat nem illik vinni. Keves helyen engedik. Mivel asztalos nem felszolgalos modot valasztottunk, ezert nem kerult joval tobbe a pia.
Nalunk nem volt csak pezsgo radler es roze
Pezsgo koccintani a gyenge sor a meleg miatt.
A roze nem fogyott el
A mi vendegeink nem alkohol fuggoek radlerbol fogyott boven
Tomeny Ital mereg a majnak csaladba nem szokas ha valaki megis issza kizarolag uditovel keverni mint longdrink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!