Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az gáz ha nincs tömény alkohol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha nincs tömény alkohol esküvőn?

Figyelt kérdés
Kis esküvőnk lesz, borok meg sörök lennènek csak.
2016. ápr. 22. 12:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%
Én iszom alkoholt, szeretem a töményt is, de nem akadnék ki, ha nem lenne egy esküvőn. Sőt, azon sem akadnék ki, ha egyáltalán nem lenne alkohol. Én itt csak vendég vagyok, üdítővel is jól érzem magam, nem az alkoholon múlik a jó hangulat (nálam legalább is).
2016. ápr. 24. 11:18
 22/29 anonim ***** válasza:
25%

Magyar esküvőn házi pálinkával illik és kötelező koccintani, illetve megágyazni a töltött káposztának!! :))

Viccet félretéve: én szeretem a töményet, még az ilyen pancsolt likőrök is lecsúsznak, a sört nem igazán szeretem, de jóféle borral ellennék, ha nem lenne rövidital. De tényleg úgy érezném, hogy még válogatási lehetőséget se adtok. Szerintem se spóroljatok pont ezen.

2016. ápr. 24. 19:53
 23/29 anonim ***** válasza:
43%

Ha csak spórolás az oka, az nekem fura. Kérheted azt adott emebrektől, hogy ezt hozzák nászajándékba.

Több esküvőn van olyan is, hogy adott szolgáltatókat is ők fizetnek. Pl. a párral megegyezett keretben néznek fotóst, vagy filmest, vagy dekorost és azt 1, vagy több vendég nászajándékkont fizeti. Nekünk a nagybátyám jelentette be előre, hogy ő hozza a rövideket. Régen is a tortától az élő állatig nagyon sokmindent ajándékba hoztak, ami kellett az esküvőre.

2016. ápr. 25. 09:48
 24/29 anonim ***** válasza:
47%

szerintem is kellene tömény. mivel koccintanátok? sörrel? Nálunk úgy szokott lenni, hogy mikor megérkeznek az étterembe a vendégek, mindenkit megkínálnak egy röviddel első körbe (pálinka, jager, unicum, csokilikőr stb).

szóval szerintem se ezen spórolj.

2016. ápr. 27. 09:03
 25/29 anonim ***** válasza:
20%
én meg pont fordítva tudnám elképzelni, csak tömény lenne, ebéd előtt mindenki koccintana, utána meg üdítő, víz az ebédhez
2016. ápr. 27. 11:53
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Gáz. Mi is akartunk rajta spórolni, hogy aki nagyon be akar rúgni, az vehet még ott magának.. De gáz.. 4 féle tömény volt kb. 6-8 üveggel. És elég volt kb. 35 főre. Ki volt rakva minden egy asztalra. És mindenki magának töltött. Hogy lássák, mivel készultunk, mi az ami adott.

Piat nem illik vinni. Keves helyen engedik. Mivel asztalos nem felszolgalos modot valasztottunk, ezert nem kerult joval tobbe a pia.

2016. ápr. 29. 21:12
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Pl. én gyűlölöm az alkoholt minden formában...ízét sem szeretem, hatását sem, főleg másokon. De ha spórolás az oka, azért nem mondanám le a töményet, mindenki úgy érzi jól magát, ahogy szeretné. Ne ti legyetek majd utána "skóték, akiknek még pia sem volt a lagzijukon" :D másban így csapódik le.
2016. ápr. 30. 08:12
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk nem volt csak pezsgo radler es roze

Pezsgo koccintani a gyenge sor a meleg miatt.

A roze nem fogyott el

A mi vendegeink nem alkohol fuggoek radlerbol fogyott boven

Tomeny Ital mereg a majnak csaladba nem szokas ha valaki megis issza kizarolag uditovel keverni mint longdrink

2016. ápr. 30. 08:26
 29/29 anonim ***** válasza:
68%
Hát alapvetően az első koccintás fura lenne tömény vagy pezsgő nélkül nekem, de ezen kívül miért lenne gáz? Ott bajok vannak, ha vki csak úgy tudja jól érezni magát egy lagziban, ha alkoholt iszik, és abból is csak töményet... basszus, ha csak bubis víz lenne a felhozatalból, ami szimpatikus, innék azt. Tudom, mennyibe kerülhet egy esküvő, meg azt is, hogy alapvetően a pár ünnepe, és ha nem akarnak töményet, akkor ne legyen. Ez azért nem az a kategória, hogy nem vendégelik meg őket normálisan, ha amúgy van üdítő, kávé és az ételeken nem spórolnak.
2016. máj. 6. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!