Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az gáz ha nincs tömény alkohol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha nincs tömény alkohol esküvőn?

Figyelt kérdés
Kis esküvőnk lesz, borok meg sörök lennènek csak.
2016. ápr. 22. 12:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
38%
NAGYON GÁZ!!!
2016. ápr. 22. 15:15
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Én azt irtam nem akadnék ki, de igy belegondolva nálunk ez szóba sem jöhetne. Miért nem lesz egyébként?
2016. ápr. 22. 15:26
 13/29 A kérdező kommentje:
Hát lènyegében anyagiak miatt.Csak mi fizetjük ezért ahol lehet ott spórolunk :)
2016. ápr. 22. 16:12
 14/29 anonim ***** válasza:
44%
Na most lehet, hogy nem leszek népszerű ezzel a válasszal, de hát ez a véleményem: Az, hogy esetlegesen te ellenzed a tömény alkoholt, egy dolog. A vendégeket viszont illik úgy megvendégelni, hogy semmiben ne "szenvedjenek" hiányt. Önzőség a saját "elveid" miatt ezt kizárni az esküvőről. Én még soha nem voltam olyan lagziban, ahol ne lett volna tömény. Bár hozzá is teszem, hogy nekem mindegy lenne, mert nem töményezek, de a férjem igen, mivel a bort utálja, a sört meg csak akkor issza meg, amikor néha napján otthon szakit játszik és éppen szerel valamit. Ha elmennénk egy esküvőre, ahová nyilván pénzt is viszek ajándékba, de nem lennénk normálisan úgy megvendégelve, hogy a férjem bubis vízen kívül mást is tud inni, akkor elég bunkónak tartanálak benneteket...
2016. ápr. 22. 16:13
 15/29 anonim ***** válasza:
48%
Na, látom, közben leírtad, hogy anyagiak miatt és nem elvből. Nos akkor is azt mondom, hogy gáz. Ne ezen spóroljatok, mert akkor lényegében azon akartok spórolni, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Ugyanis van, akinek a jó szórakozáshoz ez kell.
2016. ápr. 22. 16:15
 16/29 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát :)

A te őszìnteségedet is kedves utolsó :)

Én is ezen gondolkoztam :/ sőt van akiröl kifejezettem tudom hogy mit iszik és az csak tömèny...

Arra gondoltam hogy beszélek az étteremmel hogy szervìzdìj ellenében hátha vihetünk be pár üveggel ;)

2016. ápr. 22. 16:22
 17/29 A kérdező kommentje:
Ment a kéz mindenkinek :) persze csak a felfelé ;) köszönöm mégegyszer :)
2016. ápr. 22. 16:23
 18/29 anonim ***** válasza:
17%
Ne ezen spórolj, ne a vendégrken hanem magatokon. Ők értetek mennek, de nektek is értük kell lenni.
2016. ápr. 22. 19:11
 19/29 anonim ***** válasza:
32%

A kaja és a pia az amin biztosan nem spórolnék.. Ne a vendégeken spóroljatok. Gáz, ha nincsen tömény, pláne úgy, hogy van olyan vendég akiről tudod is, hogy csak azt issza.

Nálunk sör, bor volt.. emellett 4 féle pálinka, jager, unicum, whiskey, vodka, martini, baileys. Mindegyik fogyott..

2016. ápr. 23. 13:50
 20/29 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem hagyd meg alternatívnak, a többség keresi, még ha kis esküvő is lesz. Ez egy hagyomány, töménnyel koccintani :)
2016. ápr. 23. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!