Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi "paraszt lagzi" vagy modern, stílusos esküvő?
Ti melyiket választanátok így 2016-ban?
A falusi, igazi paraszt lagzit, sötét sátorral és papír díszítéssel, nagy mulatással, vagy egy hangulatos, kerek asztalos, hangulatfényes, éttermes esküvőt? És miért? :)
Nem tudom miért pontoznak le...
Eleve azt sem értem, hogy ha valaki nem ért egyet a másik véleményével, hanem más véleményen van, azt miért kell lepontozni? Valakinek a kék szín tetszik, valakinek a piros, valakinek a rózsaszín. És egyik sem rossz szín, csak más. Nem vagyunk egyformák, nem lehet egy véleményünk.
Itt a GYK-en is erre használják a "lájk" gombot. Azt kellene lepontozni, akinek hasztalan a válasza (mert ugye erre való a gomb) és nem azt aki más véleményen van. Na de ez már OFF :D
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Stilusos, elegans, ettermi, nem mulatos, hanem normalis zenevel. Normalis=barmi, ami nem mulatos.
Miert? Mert nekunk ilyen volt es nem bantam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!