Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek hasonló helyzetben? Meggondolatlan lennék?
Akkor most mi a probléma? Hogy nem ugrik ki a bőréből az esküvőmiatt, vagy hogy elnyom. Milyen körülményeket értett az alatt, amit kifogásol?
Ha csak az első a bajod, akkor nem értelek. Az esküvő sokszor csak a nőnek nagy nap. Én sem lennék tőle szuper boldog. Az csak egy papír, attól még nem kéne semminek változni. Ha amúgynem érzed, hogy szeret, akkormár jobban érteném a dilemmát.
Egyértelmű, hogy a kérdezőnek nem az a baja, hogy nem a párja válogatja, hogy épp sárga vagy rózsaszín legyen a díszítés, hanem hogy nem biztos a kapcsolatukban.
"megkérdeztem, hogy letudná-e élni velem az életét azt mondta "ilyen körülményekközött nem". Ugyanis neki nem megszokott ha egy nő nem hagyja hogy a földpetiporják."
Ez egyértelmű válasz a kétségeidre, kedves kérdező!
Ez a férfi nem tisztel és nem becsül téged, csak azt várja, hogy hódolj be az anyjának és csendben tűrd, amit kell. Ez nem élet! Én biztosan elhagynám, és semmiképp nem mennék hozzá. Lehet, hogy most elbukjátok az esküvő árát, de inkább az, mint hogy utána két nappal úgyis szakítotok, akkor minek az egész felhajtás, utána a rokonok előtt is nehezebb lesz magyarázkodni.
Már az, hogy ilyen kétségeid merülnek fel az esküvővel kapcsolatban jelzi, hogy nem ő az igazi. Sajnálom, hogy így alakult, senki nem ezt érdemelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!