Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek hasonló helyzetben? Meggondolatlan lennék?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy lassan 2 eve tervezzük a párommal a nagy napot, ami 3 hónap múlva esedékes. Ám egyre több a probléma..többekközött az anyósom nem kedvel és folyton veszekszünk belőle. De ez csak a kisebb baj mert végülis nem hozzá megyek hozzá. De észre vettem, hogy a páromat nem tüzeli fel ez az egesz, egyszerüen nem érdekli, nem várja, nem készül rá. Egy kirándulást sokkal nagyobb érdeklődéssel vár mint a mi nagy napunkat. Eddig betudtam annak, hogy férfi és biztos mindegyik ilyen...aztán bekellett látnom, hogy ez nem így van. Erősen fontolgatom a szakítást, de félek..előszöris azért mert nem tudom elképzelni nélküle az életem, másodszor mert félek, hogy pár hónapmulva kibékülünk és csak buktunk több ezer eurót. Nagyon megvisel lelkileg..egyszerüen nem tudom mi lenne a jó megoldás.

2016. ápr. 13. 09:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

Akkor most mi a probléma? Hogy nem ugrik ki a bőréből az esküvőmiatt, vagy hogy elnyom. Milyen körülményeket értett az alatt, amit kifogásol?

Ha csak az első a bajod, akkor nem értelek. Az esküvő sokszor csak a nőnek nagy nap. Én sem lennék tőle szuper boldog. Az csak egy papír, attól még nem kéne semminek változni. Ha amúgynem érzed, hogy szeret, akkormár jobban érteném a dilemmát.

2016. ápr. 13. 12:03
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Az utolsó nagyon jól látja. A férfiak teljesen máshogy vannak összerakva. Manapság már azt is meg kell becsülni, ha a férfi hajlandó házasodni, főleg egy problémásabb anyukával a háta mögött. Becsüld meg a csendes béketűrését, amit fogadj el akkor is, ha te nagyon fel vagy dobva, ő pedig nem hajlandó kibújni a bőréből.
2016. ápr. 13. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:
A 10.-re gondoltam.
2016. ápr. 13. 14:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy túldramatizálja a kérdező, ebből nem tudjuk eldönteni, hogy viszonyul valójában az esküvőhöz vagy a kapcsolatukhoz. De azt nem értem miért kell belekötni abba, hogy élete nagy napja. Biztos lesznek ennél szebb napok is, foleg ha gyerek születik, de attól még eddigi életének egyik legszebb napja ez. Legalabbis én így tekintek rá. Persze nem várom el egy pasitól hogy lázban égjen.
2016. ápr. 13. 18:25
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

Egyértelmű, hogy a kérdezőnek nem az a baja, hogy nem a párja válogatja, hogy épp sárga vagy rózsaszín legyen a díszítés, hanem hogy nem biztos a kapcsolatukban.

"megkérdeztem, hogy letudná-e élni velem az életét azt mondta "ilyen körülményekközött nem". Ugyanis neki nem megszokott ha egy nő nem hagyja hogy a földpetiporják."

Ez egyértelmű válasz a kétségeidre, kedves kérdező!

Ez a férfi nem tisztel és nem becsül téged, csak azt várja, hogy hódolj be az anyjának és csendben tűrd, amit kell. Ez nem élet! Én biztosan elhagynám, és semmiképp nem mennék hozzá. Lehet, hogy most elbukjátok az esküvő árát, de inkább az, mint hogy utána két nappal úgyis szakítotok, akkor minek az egész felhajtás, utána a rokonok előtt is nehezebb lesz magyarázkodni.

Már az, hogy ilyen kétségeid merülnek fel az esküvővel kapcsolatban jelzi, hogy nem ő az igazi. Sajnálom, hogy így alakult, senki nem ezt érdemelné.

2016. ápr. 13. 21:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Jajj basszus hányszor van ilyen, hogy az esküvő szervezése kapcsán gondolja csak végig valaki a kapcsolatát és ilyenkor talál meg minden problémát (itt most a párodra gondolok). Sajnálom, hogy így alakult. Én nem hagynám még veszni a dolgot, az ilyeneket le kell tudni harcolni, vannak nehezebb meccsek, de nem azt jelenti, hogy ez el van rendezve és ennyi, így marad. Viszont ha nem tudsz "nyerni", akkor inkább hagyd, boldogtalan lennél mellette. Inkább a pénzed bánja, mint hogy jöjjön (jó esetben) 3-4 szörnyű év az életedből. Nagyon sajnálom. :(
2016. ápr. 14. 08:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező: mivan veled? Lesz esküvő? :/
2016. ápr. 16. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!