Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre időpontot mennyivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre időpontot mennyivel előbb lehet kérni?

Figyelt kérdés

Ha jövő nyár elején akarjuk tartani az esküvőnket, akkor mikor kérhetünk a polgárira legkorábban időpontot?

Mert olvastam már 3 hónapot, olvastam már 1 évet, 2 évet. Melyik a helyes?

2016. márc. 31. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
1 évvel korábban már kérhetsz!
2016. márc. 31. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
30 nappal kell minimum az esküvő elött időpontot kérni. Max nincsen :) én a helyedben már most foglalnék, mert gyorsan elfogynak a nyari hétvégék!
2016. márc. 31. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Legkorábban egy évvel előbb lehet kerni. Mi augusztusban fel is hívtuk az anyakönyvvezetőt de lerázott, hogy még nincs jövő évi naptarja 😃 így megbeszéltük hogy decemberben hívjuk újra. Akkor már be is tudott írni minket, és személyesen ráértünk tavasszal bemenni hogy felvegye a jegyzőkönyvet.
2016. márc. 31. 13:45
 4/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Persze lehet, hogy van olyan hivatal ahol naptár nélkül is be tudják jegyezmi az időpontot. Én mindenképp telefonálnék és mald megmondják, így nem kelll félned hogy valaki beelőz. De az is előfordulhat hogy személyesen ve kell menni különben nem tartják fenn az időpontot addig. Nalunk remdesek voltak.
2016. márc. 31. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
nekünk most szeptemberben lesz és tavaly októberben voltunk, először el akartak küldeni a hölgy, mert ő csak helyettes volt és nem tudta mi merre, de mivel mondtam, hogy én úgy tudom, hogy már egy évvel előtte be lehet jelentkezni, így elővette a naptárat és lám, már volt is egy pár beírva a mi napunkra, de nekik szerencsére korábban, mi későbbi időpontot választottunk, szóval szerintem is menj, mert hamar elkopnak a dátumok :D
2016. márc. 31. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:
1 évvel előtte.
2016. márc. 31. 18:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Beszéltem az anyekönyvvezetővel, azt mondta 1 évvel előbb lehet hivatalosan, de ha júniusban akarjuk, akkor már ősszel menjünk be, ha nem akarjuk, hogy ne legyen akkorra időpont, amikorra mi akarjuk.
2016. ápr. 29. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!