Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy esküvő?

Figyelt kérdés
sziasztok :) Egy 50 fős lagzinál mennyi a kiadás igy átlagba. gondolok itt mindenre. Zenész vőfély stb. Aki tudja leírná reszletesen? Egy példának az ő lagziját tudom h semmi közöm senki ek a lagzijához. Elore köszönöm :) ja és van egy kislányom es lehet e úgy templomi :)

2016. márc. 23. 11:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, fejenként a kaja/pia 16 ezer.
2016. márc. 23. 11:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk januárban volt. Kb 1,5 millió volt..:S

Kb 65en voltunk. Vidéken egy csárdában, nem ottalvós buli volt. Kaja-pia volt bőségesen, kb 700e volt ez a része, de nagyon jó ár volt, a többi hely ajánlatához képest.

Fotós baráti áron 80e+16e a műterem bérlés

Vőfély szintén ismerős által ajánlva 40e

Egy zenészünk volt, szintén kedvezményesen 40e

A menyaruha 75e+menyecske még 30e.

Virágok 55e. (Csak a menyacsokor, dobócsokor, egy főasztal dísz, szülőköszöntő csokrok, 6 db olyan izé..pasiknak a zsebükbe kis virágocska, nem tudom a nevét..)

Sütemények+torta 110e (bár ezt kicsit túlrendeltük, mert rengeteg édes sütemény maradt..)

Fodrászom olcsón 5000ért csinálta a hajamat

Profi sminkest hítunk, ő 50e-ért csinálta meg hármunk sminkjét.

Anyakönyvvezető helyett szertartásvezető 30e+8e utiköltség

Előtte megtartani a rendes szertartást 18e (ki kellett bérelni a kistermet, mert nincs külön irodájuk, ahol összeadnának 2 embert..szánalmas)

Meghívók kb 20e

Koszorúslány ruhák (2db) 50e

Vőlegénynek az öltöny 30e

Cipők 10-15e (3párat vittem+vőlegényé)

Ezenkívül mi csináltuk az asztaldíszeket, menükártyákat, ültetőket.

..és még nem tudom, hogy mit felejtettem ki..:D

De a pénz semmi a sok idegeskedés mellett..pedig rohadt nyugodt személy vagyok..:P

Szóval kitartást!!

2016. márc. 23. 11:38
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk nyáron lesz az esküvőnk.(polgári szertartás és lakodalom) Kb. 90 fő. Leírom, hogy nekünk milyen költségeink lesznek.

Videó: 180.000 Ft

Fotó: 115.000 Ft

Zenekar: 185.000 Ft

Dekoráció: 150.000 Ft

Virágok: 55.000 Ft (menyasszonyi csokor, koszorúslánycsokrok, szülőköszöntőre csokrok, kitűzők, főoasztaldísz)

Torták, sütemények: 110.000 Ft

Polgári szertartás (külső helyszínen): 12.000 Ft

Gyűrűk: 108.000 Ft

Menyasszonyi ruha:140.000 Ft

Menyecske ruha: 25.000 Ft

Cipő: 26.000 Ft (egy váltócipő még kellene a biztonság kedvéért)

Az étteremben a menü 7200 Ft + korlátlan italfogyasztást kértünk ami 5000 Ft.

Meghívók: 30.000 Ft

A vőlegény öltönye még nincs meg. A frizura és smink nem tudom mennyibe fog kerülni.

2016. márc. 23. 11:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Rokonomék esküvője 2 éve volt, ők kb. 800 ezerből hoztak ki egy 50 fős esküvőt.

Csokor 5.000

Kitűzők 5*2.500

Kaja főmenü 4.000/fő (=200.000)

Éjféli svédasztal 110.000

Italfogyasztás 100.000

Dekoráció saját készítésű volt

Ruha és öltöny bérelve volt

Emeletes torta (50 szeletes) 40.000

3 kisebb torta(16 szeletes): 3*3.600

DJ: 30.000

Vőfély: 40.000 + szállás

2016. márc. 23. 13:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekünk tavaly ősszel volt vidéki megyeszékhelyen, 75fős lagzival. Esküvőszakmában dolgozókként itt-ott kaptunk kisebb-nagyobb kedvezményeket.

- vacsora,lagzi: 11eHUF/fő, a rövideket ajándékba kaptuk egy rokontól így az ebben nincs benne,

- Torták: 50eHUF

- Menyasszonyi ruha, kiegészítők, ékszerek: kb. 180eHUF

- Vőlegény ruhája, öltönye, cipője, kiegészítői: kb. 50eHUF

- Fotós: kb. 380eHUF (külföldről hívtunk fotóst):

- Dekor, virágok: 60eHUF (de ez saját készítésű, egy hetet dolgozott rajta a párom, ha szolgáltatótól kérjük akkor a duplája sem irreális, sőt)

- Egyházi szertartás (stóladíj, egyházadókkal): 50eHUF

- DJ: 80eHUF

- Polgári: kb. 30eHUF

- Iratcsere,a feleségemnek: 6eHUF

- Vőfély: egy vőfély kollégám/barátom ajándékba adta, hogy levezényelte a lagzinkat (de egyébként 50eHUF-nál kezdődik kb. és innen megy felfelé).

Az egész kb. 1,8M HUF környékén állt meg, kicsit pluszosra jöttünk ki ha a nászajándékba kapott pénzeket is számolom.

2016. márc. 23. 13:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekünk az alábbi költségek voltak 80 főre:

- étterem: 1,8 m (ebben kaja, korlátlan sör, bor, 140 db koktél volt. A rövidet mi vettük meg, 50 ezerért vegyesen wiskey, pálinka, vodka, likőrök)

- Ruha kettőnknek: kb 300 ezer (megvettük, nem béreltük. ebben 1 öltöny, egy férfi cipő, egy ceremónia mellény, 2 menyasszonyi ruha, egy menyecske ruha, egy fehér és egy piros cipő volt)

- Vőfély ingyen volt (ismerős)

- Fotós 70 ezer

- zenekar: 120 ezer

- Ceremónia anyakönyvvezetői költsége és a helyszín bérlése a ceremónia idejére: 65 ezer

- Szállás 3 vendégnek: 30 ezer

- teremdíszítés: 80 ezer

- Apróságok, mint meghívó, névkártyák az asztalra, menükártya nagyjából 6000 (én csináltam őket, csak a speckó papírt kellett megvenni)

2016. márc. 25. 09:31
 7/12 anonim ***** válasza:

szia, euróban írom le, nem számolgatom át forintra, de szerintem így is érthető lesz. :) Mi egy szerény esküvőt szerveztünk, minden extrát kilőttünk.

Vacsora egy pizzériában: 20 euró/fő(ebben benne van a díszítés, a korlátlan italfogyasztás és a vacsi)

Városháza: 4 euró az adminisztrációs költség, 50 euró a teremköltség, 10 euró egy sima asztal bérlése, amin lesz egy kis pogácsa, üdítő, pálinka azok számára, akik a lagziba nem hivatalosak.

Templomi esküvő: 50 euró maga a ceremónia, 20 euró a templom díszítése+nem tudom még a papírok költségét, amit kiveszünk a másik templomból, ahol annyira gáz a pap, h nem akarunk ott esküdni.

Ruha: C und A-ban vettem nem egész 30 euróért, sima fehér ruci, kicsit hippis, én ilyet akartam. :) de a bérlés 300-500 euróig terjed.

Nincs se zenekar, se vőfély, hanem dj lesz: ez 70 euró.

Fényképész: 250 euró.

Videós nem lesz. A meghívókat s.k. akarom elkészíteni, erre nem tudom még mennyi fog rámenni.

Nem tudom, h kihagytam-e valamit... :)

2016. márc. 30. 14:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja, a cipőm meg Deichmann-os, 20 erka volt kb. :D A nagyim rá is mondta, hogy ez egy csóró lagzi. Na tessék, valakinek tuti nem jön be semmi :D:D:D
2016. márc. 30. 14:05
 9/12 anonim ***** válasza:

én kb 1 millióra saccolnám.

nyilván ha sikerül olcsóbban találni kaját+helyet, akkor kevesebb is lehet. szerintem ez dobja meg nagyon. de ugye ott a fotós,videós,zenészek,vőfély..ezek sem kis pénzek. meg a ruha,gyűrűk,sminkes,fodrász,meghívók,dekoráció...stb.

de mondom, 1 millióból ki lehet már hozni. kevesebből is,hogyha több mindenről lemondtok. de határ akár a csillagos ég:D

2016. márc. 31. 18:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Ehhez képest nekünk csóró lagzink lesz :)

Terem 15, szakács felszolgáló 5, fotós 15, vőfély 35, csokor 2500, kitűzők karszalag 3000, ruha 25000, 8000, 21000,; kaja-pia 100, dekor kb 25e. Én 300ra saccolzam és annyiból ki is hozom. Ebben nincs semmi bérelt, minden saját lesz :)

2016. ápr. 8. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!