Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeházasodnátok egy 15-20 évvel idősebb férfival figyelembe véve az előnyős anyagi helyzetét, kedves fiatal nők?
10. Értem én, nem baj ha minimálbért hoz haza, a lényeg h ne legyen lusta a munkához. Olyasmit tanulok amivel a későbbiekben jól fogok keresni:)
Velem legyen rendes, ennyi nekem elég.
Én az anyagiak miatt senkivel nem házasodnék össze,jobban szeretem ha a magam ura vagyok és a megélhetésem nem mások kénye-kedvétől függ.
Az idősebb férfiakat viszont szeretem,nálam 20 év a lélektani a határ,ha találnék valakit akivel szeretjük egymást nem látnám akadályát a házasságnak idővel.
En nem. Egyenrangu tarsra van szuksegem,( hasonlo eletkoru) az elettarsam ilyen. Igy tudok hosszu tavra tervezni. A penzert meg dolgozom es sohasem keverem brle a parkapcsolatba az anyagiakat.
N
Férfi vagyok és örülök ennek a sok értelmes válasznak!
Itt is látszik, hogy kinek ez jön be, kinek az!
((Nekem is a kölcsönös vonzalom, a szeretet, szerelem a fontos, nem az anyagiak vagy a nagy korkülönbség!
(Én is szegény vagyok és el tudnék venni olyan lányt, aki teljesen nincstelen, akinek csak a rajta levő ruhája az összes vagyona és lehetne akár 30-40 évvel is fiatalabb.))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!