Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összeházasodnátok egy 15-20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodnátok egy 15-20 évvel idősebb férfival figyelembe véve az előnyős anyagi helyzetét, kedves fiatal nők?

Figyelt kérdés
Instagram tele van ilyen magyar nőkkel akiknek a férje 15-20 évvel idősebb és az összes nagyon jó körülmények között él. Tényleg lehet igaz szerelem egy ilyen kapcsolatban vagy mindez csak a pénzről szól?
2016. febr. 28. 21:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sosem vonzottak az ennyivel idősebbek, az anyagiak pedig nem tudnak ennyire érdekelni. Megteremtem magamnak.
2016. febr. 28. 21:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

10. Értem én, nem baj ha minimálbért hoz haza, a lényeg h ne legyen lusta a munkához. Olyasmit tanulok amivel a későbbiekben jól fogok keresni:)

Velem legyen rendes, ennyi nekem elég.

2016. febr. 28. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Mi az az Instagram vazze? :D Az ilyen embereknek a 90%-a hulladék. Anyagias materialista disznó. Ennyi :D
2016. febr. 28. 21:59
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

Én az anyagiak miatt senkivel nem házasodnék össze,jobban szeretem ha a magam ura vagyok és a megélhetésem nem mások kénye-kedvétől függ.

Az idősebb férfiakat viszont szeretem,nálam 20 év a lélektani a határ,ha találnék valakit akivel szeretjük egymást nem látnám akadályát a házasságnak idővel.

2016. febr. 28. 22:15
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
36 vagyok, az átlag 51/56 éves férfiak már nagyon lepukkantak. Nem nagyon tudom elképzelni hogy belemenjek.
2016. febr. 28. 22:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

En nem. Egyenrangu tarsra van szuksegem,( hasonlo eletkoru) az elettarsam ilyen. Igy tudok hosszu tavra tervezni. A penzert meg dolgozom es sohasem keverem brle a parkapcsolatba az anyagiakat.

N

2016. febr. 29. 01:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem vagyok gazdag, de nem élek rosszul, és nem vágyom több pénzre. Tehát csak a pénze miatt nem mennék hozzá. De egyébként sem vonzanak az ennyivel idősebb férfiak.
2016. febr. 29. 09:36
 18/20 anonim ***** válasza:
A középkorú, vagy 40-es, 50-es, jól szituált pasik azért is lehetnek vonzóak egy nő számára, mert már bizonyítottak. Bebizonyították, hogy képesek küzdeni, képesek letenni valamit az asztalra, képesek felépíteni valamit. És ez bizony vonzó egy nő számára. Egy nőnek fontos a biztonság, fontos, hogy a pasijuk ne egy lekvár legyen, hanem olyan, akire lehet számítani. Szóval nem a pénzről szól, hanem arról a képességről, ami által ezek a pasik szert tettek a pénzükre.
2016. febr. 29. 18:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem. Lehet lepontozni, hidegen hagy, de nekem nem jön be az ekkora korkülönbség. Nekem 8-10 év is sok. Attól, hogy mondjuk pénze van, még nem lesz fiatalabb, szóval lényegtelen szempont az anyagi helyzet. (De az azért alap, hogy ne legyen büdös neki a munka) A nálam fiatalabb pasik tetszettek jobban mindig. Ez van. N/30
2016. márc. 1. 19:47
 20/20 Imre777 ***** válasza:

Férfi vagyok és örülök ennek a sok értelmes válasznak!

Itt is látszik, hogy kinek ez jön be, kinek az!

((Nekem is a kölcsönös vonzalom, a szeretet, szerelem a fontos, nem az anyagiak vagy a nagy korkülönbség!

(Én is szegény vagyok és el tudnék venni olyan lányt, aki teljesen nincstelen, akinek csak a rajta levő ruhája az összes vagyona és lehetne akár 30-40 évvel is fiatalabb.))

2017. ápr. 12. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!