Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz idő esetén hol fényképezkedjünk Budapesten?
Figyelt kérdés
Néztem a Szabó Ervin Könyvtárat, de nem tudom, hogy oda beengednek-e? Szerintetek?2010. márc. 31. 21:15
11/16 anonim válasza:
elvileg beengednek,a fotózás miatt előre engedélyt kell kérni. gondolom, az aktuális őrön múlik, hogy engedély nélkül is megengedi-e a fotózást.
12/16 A kérdező kommentje:
Párom jövőhéten felhívja őket.
Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 2. 21:01
13/16 anonim válasza:
Kérlek, írd meg, hogy mit mondtak a párodnak! Elsősorban az Opera érdekelne, de légy szíves minden infót írj meg. Előre is köszi!
Az én esküvőm május végén lesz. Drukkolok, hogy jó időtök legyen.
14/16 anonim válasza:
Az ilyen helyeken nincs túl sötét a fényképezkedéshez? Mert nincs természetes fény, és pl. az Operában nem kapcsolják fel egy ember kedvéért a lámpákat. Ráadásul van, amikor szombat délelőtt is van előadás, olyankor iszonyú nagy a tömeg.
Hogy lehet megoldani ott a fényképezdedést?
15/16 A kérdező kommentje:
Megírom persze, bár szerintem ha a Szabó Ervin Könyvtárba igent mondanank, akkor nem próbálkozunk tovább. A sötétség nem gond, mert a fényképész az előfotózáson olyan képeket készített sötétben egy szál lámpával hogy csak na. Úgy hogy ettől nem tartok. :) De az Operában tényleg sokan lehetnek.
2010. ápr. 5. 19:51
16/16 A kérdező kommentje:
Eddig csak a könyvtárt hívtuk. Ott úgy lehetne fényképezkedni, hogy nyitvatartás ideje után vagy előtt. De sajnos az egyik sem jó nekünk, viszont nyitvatartás alatt lehet a lépcsőn illetve az emeleten. Még nem jártam ott meg fogjuk nézni, mert lehet, hogy még így is megéri odamenni. Az ár nagyon baráti, 10 ezer Ft. :)
2010. ápr. 7. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!