Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rossz idő esetén hol fényképez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz idő esetén hol fényképezkedjünk Budapesten?

Figyelt kérdés
Néztem a Szabó Ervin Könyvtárat, de nem tudom, hogy oda beengednek-e? Szerintetek?
2010. márc. 31. 21:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem be.

De mehetnétek például valamelyik fürdőbe is, vagy mehetnétek a bazilikába.

Hirtelen több nem jut eszembe, mert budapesten inkább kint érdemes lenni a szabadba (pl.: Országház,Lánchíd,vagy akár Duna-part).

2010. márc. 31. 21:38
 2/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tippeket. :))

Eső esetére kell csak a b terv, mert ha jó idő lesz, akkor a Margit Szigetre megyünk. :)

2010. márc. 31. 21:49
 3/16 anonim ***** válasza:
22%
Gyertek hozzám a kertbe. A kutyák szabadjára vannak engedve, a fényképezőgépemen pedig van ultra gyors rögzitési mód, remek képek lesznek.
2010. márc. 31. 21:50
 4/16 anonim ***** válasza:

A Gellért-fürdő nagyon szép!:)

(az első voltam)

2010. márc. 31. 21:55
 5/16 anonim ***** válasza:
48%

Az én kertem is szép!:-)

(a második voltam)

2010. márc. 31. 21:57
 6/16 anonim ***** válasza:
mi az Operába mentünk volna, ha esett volna. vagy valamelyik múzeum? azok biztosan nyitva vannak szombaton. talán a néprajzi a legszebb.
2010. ápr. 1. 07:53
 7/16 anonim ***** válasza:

A fürdőkben emlékeim szerint tocsog a víz, egy szatén cipőben és uszályos ruhában ez szerintem nem túl jó ötlet, nem beszélve arról, hogy a gőztől tönkremegy a művészi smink és frizura is. Vagy csak az előtérbe kellene menni? Ott nincs tömeg szombaton? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, engem is érdekel a téma.

Az Operába be lehet menni, vagy előre engedélyt kell kérni?

2010. ápr. 1. 08:48
 8/16 anonim ***** válasza:
30%
Most az én kertem miért nem jó? Pénzt sem kérek érte, ráadásul már a szomszédok is várnak benneteket (hoztak még több kutyát).
2010. ápr. 1. 11:45
 9/16 anonim válasza:

Mi is a Margit szigeten voltunk :) 6 évvel ezelőtt :))

Előző nap annyira szakadt az eső, hogy az ablaktörlő alig bírta az autóban. Majdnem sírva hívtam a fotóst, hogy mi lesz így velünk holnap. És ő azt mondta, akkor megyünk egy múzeumba.

De gyönyörűen sütött a nap másnap, és a sziget sem tocsogott, mert felszáradt délutánra.

Sok boldogságot! :)

2010. ápr. 1. 11:47
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nekünk is van kertünk sőt kutyánk is. :D Úgy hogy az megoldott. :D

De komolyra fordítva a szót az Operaház, a Néprajzi Múzeum és a Szabó Ervin Könyvtár eddig a nyerő.

Csak azt nem tudom, hogy beengednek-e. Fel fogok hívni néhányat, hogy ez náluk, hogy működik és ha esik, akkor sem lesz semmi gond. Hát meleg biztos nem lesz, mert két hét múlva lesz az esküvő, de legalább ítélet idő ne legyen.

2010. ápr. 1. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!