Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kaptatok nászajándékba a szüleitektől?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 20:00
1/16 anonim válasza:
Az apukám meghalt sajna, de a mocsok anyám el se jött. Azt mondta nem szereti a nagy felhatásokat és a rongyrázást. (18an voltunk). a valós ok, az volt, hogy nem akart adni egy vasat sem. És nem is adott.
De a szomszéd lányának az esküvőjére elment.De a lagzit kihagyta ott is.
2/16 anonim válasza:
Az én szüleim sajnos már meghaltak, a párom szüleitől kaptunk egy öltönyt a férjemnek és az én ruhám bérleti díját ők fizették.
4/16 anonim válasza:
Mi nyolcan leszünk az esküvőnkön, anyu szeretett volna utána ebédet vagy lagzit, ő szerette volna kifizetni, de erről hallani sem akarok, én meg biztos nem fizetek ki egy lakodalmat. Szerette volna a nászutat kifizetni, igaz 1 M forint, de én ezt sem engedem, épp eleget költött rám az évek alatt anyukám. Szóval mi ezt kaptuk VOLNA.Tényleg nem bunkóságból utasítom vissza vagy ilyesmi, egyszerűen nincs pofám ilyen hatalmas összeget elfogadni. Mondtam ha nagyon akar, akkor vegye meg a tűzhelyemet. Vagy vmelyik másik konyhagépet.
5/16 anonim válasza:
anyukámtól mosogatógépet , anyósomtól tv-t
6/16 anonim válasza:
Mi egy kissebb összeget. Mind a két féltől.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.
2010. márc. 31. 20:45
8/16 anonim válasza:
Ha igaz, amit mondasz, akkor sem jobb, hanem gazdagabb rétegből származol. Hát igen erről szól ez az ország:S a te fajtádnak aki gazdagabb az már jobb is mi? Szánalom.com. Menj unatkozni akkor Madagaszkárra.
9/16 anonim válasza:
Apukámtól és a párom szüleitől is pénzt kaptunk.
10/16 anonim válasza:
Szüleimtől mosógépet, anyósoméktól hűtőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!