Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uszályos menyasszonyiruha alá olyan abroncs is kell?
Figyelt kérdés
Uszályos ruhám lesz. Nem igazán rajongom èrte, viszont maga a ruha szerelem. Viszont nem tudom, fel lehet e gombolni, mert kialakitásában nam igazán olyan. Abroncsot milyet nèzzek alá??2016. febr. 19. 08:44
1/4 anonim válasza:
A szalonban, ahol béreled/vetted, nem segítettek neked?
Ezekre a kérdésekre csak a hozzáértők tudnának választ adni.
Amikor a saját ruhámat próbáltam, az első lépés volt az abroncs felvétele.
Több ruhát is próbáltam, uszályosat és uszály nélkülit is.
Szerintem az uszályt fel lehet gombolni, a polgári szertartáson általában felgombolva, míg a templomban leeresztve viselik.
Bár akinek nincs templomi esküvője, az a polgárin is leeresztheti, ha már egyszer van rá lehetősége.
2/4 anonim válasza:
Minden ruhához más abroncs illik, ezt a szalonban / eladótól kell megkérdezni.
3/4 A kérdező kommentje:
Kintről rendelem, mèretre kèszül a ruha. Az eladó azt mondta, csinálnak alá alsószoknyát, nem kell abroncs. Viszont èn nagy szoknyát szeretnèk nem egy kis alsó szoknyát.
2016. febr. 22. 16:28
4/4 anonim válasza:
Nekem uszályos volt a ruhám, de sima abroncsom volt. Létezik uszályos ruhához való abroncs, de ha szeretnéd feltűzni (ha nem úgy alakították ki, hogy feltűzhető legyen, akkor is meg lehet oldani varrónővel, vagy biztostűvel is akár. Nekem pl befelé volt tűzve biztostűvel) akkor érdemes sima abroncsot venni hozzá, tehát nem uszályosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!