Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány karikás abroncsot válasszak?
Sziasztok! Augusztusban lesz az esküvőm, és a választásom egy Enzoani Farlow ruhára esett. Uszályos, hosszított felsőrésszel, több réteg tüllszoknyával.Szerintetek hány karikás abroncs illene hozzá? Előre is köszönöm! :)
Mekkora paraszt vagy első...
Kérdező, nagyon is jól nézel ki, a ruhád pedig gyönyörű! :)
Ha a 3 képen különbözőek az abroncsok, nekem az utolsó tetszik a legjobban.
Sok boldogságot! :)
Képzeld, kedves Britniszpírsz, ezek a képek február elején készültek, amikor a ruhát vettem. Azóta legalább 5 kilót fogytam, és mellesleg úgy gondolom, a 172 centimhez a 60 kg teljesen normális. Bár most divat anorexiásnak lenni :) Ja és megnézném, hogy Te mikor sportolnál, ha hajnalban kelnél, és este járnál haza. Én az eszemmel és a jó munkámmal aratok, másodsorban a külsőmmel is :D
Kedves második, köszönöm az értelmes választ :) Mindháromban abroncs nélkül vagyok, csak különböző szögekből.
Az első akkora paraszt hogy már csúszik a padlón.
Szép ez a ruha.
Mennyi tartása van magában? Mert a tüll nem puha anyag, és a képeken úgy tűnik, hogy így is megáll. Szóval szerintem nem kell túl nagy abroncs. Szerintem szép ruha, és nagyon jól nézel ki benne.
Off: első, ha ennyire bunkó tudsz csak lenni, legközelebb inkább hozzá se szólj
Az első válaszolóval pedig azért nem foglalkozom, mert mindig sportoltam valamit (6 évig versenyszerűen is), és csak torzít a kép, mivel telefonnal csinálták :) A 38-as ruhák majdcsak nagyok rám, igaz 90-es mellem van, de a bordáim mindig is kilógtak :D Szóval inkább vicces, mert mindenki mondja, hogy milyen vékony vagyok :)
Sajnos magasabb sarkú cipőben nem tudok menni, mert a balerinát és a többi lapos talpút szoktam meg...
3 karika, szerintem :)
(az elsőnek meg üzenem, hogy mindenkinek magánügye, hogy mekkora keresztbe/hosszába/kilóra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!