Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a számodra 5 legfontosabb jellemző vagy formai elem, amit egy menyasszonyi ruhának szerinted feltétlenül tartalmaznia kell?
Többek között menyasszonyi ruhákat készítek. Szeretnék készíteni egyet csak úgy,illetve vevőcsalogatónak az üzletembe a kirakatba. Igazi luxusruhára gondolok,minden szakmai tudásomat bele szeretném tenni. Nagyjából a fazon már megvan terv szintjén,de sok dologban hezitálok. Érdekelne kinek mi a legfontosabb egy menyasszonyi ruhában,milyen formai elemnek kell szerepelnie. Írjatok 5 dolgot,ami szerintetek kihagyhatatlan, például: 1. "V" kivágás. 2. Bő szoknya 3. Gyöngyözött díszítés 4. Uszály 5. Állítható fűzős felső.
Előre is köszönöm a válaszokat,és mivel ez egyéni ízlés kérdése,mindenkit aki válaszol,zölddel pontozok majd! :-)
1. A vonalú, állítható fűzős
2. Pántos / rövid / hosszú ujjú
3. Ne legyen nagyon mély kivágása
4. Ne legyen a szoknya része túl nagy
5. Legyen egyszerű, elegáns, minőségi
+1 legyen rajta csipke
1. Extra hátmegoldás (ebből következően nem pántnélküli)
2. A háta fűző helyett apró gombos.
3. Ha alsószoknyás semmiképp sem abroncsos, nem szeretnék harangozni mozgás közben. Ha nem kell alá alsószoknya, az sem hátrány.
4. Ne legyen tucatruha. (Gondolok itt a pántnélküli-nagyszoknya/A-vonalú-90%ban egyforma ruhákra). Valami különlegesség!
5. Legyenek variálható kiegészítők: öv, ha csipke felsőrészek
Az én véleményem lehet, nem lesz általános, mert az alkatomból kifolyólag (kövér vagyok, alacsony, lógó mellekkel) van pár olyan dolog, ami nem azért fontos nekem, mert nekem csak a szép, hanem mert egyáltalán csak az áll jól... na de lássuk:
- vastag, nem áttetsző pántok a ruhára (vagy akár hosszú ujj)
- A vonalú, nem túl bő, picit merevebb, nem túl csicsás alj
- hófehér anyag
- picit mélyebb kivágás (tehát nem magas nyakú... inkább V-kivágás vagy szív alakú vagy trapéz is lehet, csak mutasson egy picit a dekoltázsomból, mert így nem nyom annyira össze)
-minimálisan díszített felsőrész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!