Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden ezüst gyűrű befeketedik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden ezüst gyűrű befeketedik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nemsokára esküvő,most szeretnénk megvenni a karikagyűrűinket.Nem szeretjük az aranyat,csak az ezüstöt,ezért fehéraranyat szerettünk volna.Időközben viszont sajnos szűkült a keretünk,ezért sima ezüst karikagyűrűt tervezünk venni(viverté,ha számít).Mennyire tartósak,illetve mind befeketedik?

Köszi a válaszokat. :)

2016. febr. 11. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább koszosodik, de elviszed ékszerészhez az megtisztítja én is elvittem néha a karkötőt vagy nyakláncot és csilivili
2016. febr. 11. 16:40
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
lehet vásárolni ezüsttiszító folyadékot, 5 perces művelet 2 3 havonta.
2016. febr. 11. 16:43
 3/9 anonim válasza:
100%
Szidollal meg lehet tisztítani.
2016. febr. 11. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában igen, főleg amelyikben van valami nyomott minta, tehát nem teljesen sima a felülete.De így is szép lehet, van, akinek a patinás ékszerek tetszenek.De amúgy szódabikarbónval ha áttörölgeted, újra ragyogni fog.
2016. febr. 11. 18:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy tizenöt éves ezüst karika gyűrűm, amibe még gravírozva is van. Megsúgom, egy kis fogkrémmel megdörzsölöd, ha olyan van, és már csillog is. :)
2016. febr. 11. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A miènk nyomott mintás, semmi baja. 3 éve le sem vettük. Fogkrèmmel szoktam átdörzsölni, letisztítja.
2016. febr. 11. 19:24
 7/9 A kérdező kommentje:

Jaj de jó,megnyugodtam :)

Köszike :)

2016. febr. 11. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
vegyetek nemesacélt, az nem feketedik
2016. febr. 11. 19:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Feketedik. Főleg, ha elmentek egy gyógyfürdőbe. Na utána ne akard látni, hogy hogyan fog kinézni... :S persze könnyen le lehet tisztítani. Én például sósavba szoktam mártani az ezüst ékszereimet és az pillanatok alatt kifehéríti. Viszont a nemesacél sokkal jobb váélasztás lenne. Szinte ugyan annyiba kerül, mint az ezüst, masszívabb (nem olyan puha, mint az ezüst, ami pár év alatt csúnyán eldeformálódik majd), nem színeződik el és nem karcolódik.
2016. febr. 12. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!