Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került az esküvői dekorációtok?
Kicsit indiszkrét kérdés, de mivel úgyis anoním az oldal, gondoltam megkérdezhetem :)
Mi most készülünk az esküvőnkre, júniusban lesz. A napokban kaptam meg az árajánlatot a dekorostól és virágostól, és őszintén szólva sokkot kaptam :) próbáltam másoktól is ajánlatot kérni, de ők már foglaltak arra a napra, így az áraikról sem adtak felvilágosítást. Kb 110 fős lagzink lesz megyeszékhelyen.
30 fő 250.000-ért huhh, volt pofájuk :D
Én azon is le vagyok döbbenve, hogy a székszoknyák darabja 500 ft... Azért 110 főnél nem kis tétel az sem... Az a gond, hogy itt a városunkban nincs sok lehetőség, az olcsóbbak már foglaltak... Előbb kellett volna gondolkoznom.
Összesen 80 ezer forintot hagytunk ott a virágosnál, ebbe benne volt: a leomló, oázisos menyasszonyi virágcsokor, a háromfelé repülő dobócsokor, egy barátnak szülinapi köszöntőcsokor, a templomba az oltárdísz, kocsira virágcsokor, és az asztalokra egy-egy zölddel, szalaggal, apró virágokkal megtűzdelt szálrózsa a vacsoránál.
Mivel eleve hangulatos volt a hely, én nem akartam elrontani azt székszoknyákkal, szalagokkal, lampionokkkal, így külön dekorosra nem költöttünk.
Maradtam a virágdíszítésnél.
(nem mellesleg nem tetszenek a székszoknyák, a túldíszes dolgok, eleve virágközpontú díszítésben gondolkoztam )
Első vagyok. Hát igen. Pedig én szeretem az egyszerű, kifinomult dolgokat. Nem gagyi virágost találtunk szerencsére. A csokrom ilyesmi lesz.
Nekünk áprilisban lesz az esküvőnk, és a mi 130 fős esküvőnkre 125.000,- lesz a dekoráció (ebbe nincsenek benne a virágok). Ez a székszoknya - csak ez 52.000, a teremdekoráció, menükártya (ez tartalmazza az asztal számát-mivel ültetőkártyáink nem lesznek, csak fogadótábla, amin fel lesz tüntetve, hogy ki melyik asztalnál ül), szalvéta.
Nem olcsó, és ez még egy szolid változat, nincs benne semmi luxus.
kb. 55000 volt a virág (menyasszonyi csokor, dobócsokor, kitűzők, koszorúslánycsokor, szülőköszöntő csokor, autódísz, asztalokra kis virágdísz, 3 db oszlopra virágdísz)
8000 FT-ért kértünk az étteremtől egy fényfüggönyt a hátunk mögé.
Asztali futót, szalvétákat, menühengert mécsessel az étterem biztosította, még az ültetőkártyák voltak az asztalon, azokat meg mi csináltuk.
Székszoknya, lufi, stb nem volt, mert gyönyörű volt a hely maga is, nem kellett egyéb felesleges cicoma.
Ja és mindez BP-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!