Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már, hogy valaki meggondo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy valaki meggondolta magát az esküvője előtt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 10:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az én barátnőm kb tíz éve. Szeptember végégre volt kiírva az esküvő, augusztus végén mondta, hogy leeht, hogy nem megy férjhez..El is maradt az esküvű, jó nagy cirkusz kerekedett belőle. Aztán a következő év márciusában mégis volt esküvő, igaz, a vőlegény már más volt. Azóta is boldogan élnek..
2010. márc. 29. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Az unokatesóm az esküvő reggelén közölte, hogy inkább médse megy férjhez. Aztán összepakolt és elköltözött a barátjától, akivel addig együtt élt. Szóval esküvő helyett költözködés volt aznap.

Az egyik ismerősöm pedig elvette ugyan feleségül a menyassszonyát, de 2 nap múlva már egyedül ment el a nászútra, aztán amikor visszajött, beadták a válópert.

2010. márc. 29. 12:58
 3/9 anonim válasza:
59%
Inkább mondja le valaki minthogy butaságot csináljon ha valaki nem biztos benne akkor még várhat egy kicsit vagy tarthat esetleg egy kis szünetet!!!De ha úgy érzi akkor szakítson!!!
2010. márc. 29. 13:04
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Esküvő előtt nem, de a napján igen. Nem tudtam kimondani, hang sem jött ki a számon, csak nógattam a fejem. Falun volt, megtehették..leállt a ceremónia, anyós pajtás és annak az anyja..karon fogtak kivittek. belém töltöttek egy deci szilva pálinkát..ruhám is tiszta pálesz lett, és öt perc múlva daloltam az igent..megsúgom pár év múlva elváltam.
2010. márc. 30. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Az egyik rokon srác vissza lépett a házasság előtt, mert rájött: sokat eszik a csaj!...
2010. ápr. 4. 11:09
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Uram atyám...akkor minek mondja hogy megakar házasodni ha mégsem...szerintem ha valaki megakar házasodni az sokszor átgondolja nem mondja csak úgy hogy igen... szerintem hülyék azok az emberek akik az esküvőt lemondjá

k amikor annyi pénz befektetést tettek bele...

2010. ápr. 4. 23:34
 7/9 anonim válasza:
0%
Én háromszor is! Nincs ebben semmi rossz szerintem. Az ember megijed előtte, hogy vége a szabad életnek, ezért meg kell fontolni jól. De én a mai napig nem bánom. Mostmár férjnél vagyok, negyedszerre nem is jutott eszembe nemet mondani. Valószínűleg nem az igazival vagy, ha ez eszedbe jut.
2010. ápr. 5. 08:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Jajj, jajj... igazából rosszul fogalmaztam meg a kérdést.

A helyzet az, hogy mi nagyon szeretjük egymást a párommal, nem is volt kérdés, hogy összeházasodunk. De a párom mindig is mondta, hogy legyünk már túl az egészen, mert ő annyira nem szeret szerepelni. DE ezen én mindig csak nevettem. Erre most, hogy le van foglalózva az étterem, és elkezdtük kivinni a meghívókat, most tudatosult bennem, hogy még 6 ember előtt is elvörösödök, ha visszük a meghívókat és mind rám figyel...mi lesz 100 ember előtt? Szóval.. ha nem lenne annyi minden kifizetve, lemondanám az esküvőt és két tanúval összeházasodnánk szépen csendben.

Ilyet érzett már valaki?

2010. ápr. 6. 08:40
 9/9 anonim ***** válasza:
ciki dolog...üdv.:Ákos
2010. ápr. 6. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!