Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet negatív élményű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet negatív élményű esküvőt feldolgozni?

Figyelt kérdés
Sajnos az étteremi kiszolgálás minősíthetelen volt!Az előre megbeszélt dolgokat,sem akarták megtenni/pl.ültetőkártya kihelyezés stb./amit előtte 2 órával tudtam meg,szóval majdnem tönkretették.Ezt,hogy lehet megemészteni?A szertartás viszont szép volt,csak polgári.
2010. márc. 28. 21:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

NE rágódj ezen, az a lényeg,hogy ti most már boldog házaspár vagytok,megvolt a lagzi, volt amilyen volt, később már csak szép emlék lesz, a házasságotok boldogsága meg úgysem ezen múlik. Volt már ennél húzósabb szitu is lagzin.

Pl. mikor anyumék esküdtek, elment délután az áram, rohangáltak szerezni olyan sütőt meg mindent,ami nem villanyra működik - hogy legyen kaja, szerezni a zenésznek valami hangszert,ami nem csak árammal megy stb., ma már több mint 20 éve házasok és nagyon boldogok még mindig, az esküvőre meg csak mosolyogva emlékeznek és mesélik milyen zűrzavar volt :)

Tehát nyugodj meg, majd a gyerekeidnek csak mosolyogva fogsz mesélni arról,ami most még kellemetlennek és idegesítőnek tűnik :) fel a fejjel, sok boldogságot nektek!

2010. márc. 28. 23:27
 12/24 anonim ***** válasza:
97%

A nővérem esküvői ebédje is étteremben volt,és szinte semmit nem úgy csináltak ahogy megbeszélték.Mivel az üzlet úgy lett megkötve,hogy először előleget,majd az esküvő után a többit fizetik,így a lagzi után az ifjú pár panaszt tett,és jóval kevesebbet fizettek mint amiben megegyeztek..

Jogosan arra hivatkoztak,hogy csak azt fizetik ki amit kaptak...nem tetszett a tulajnak,de tudomásul vették...

2010. márc. 28. 23:32
 13/24 anonim ***** válasza:
81%

Én biztos nem tartanám olyan étteremben az esküvőmet, ahol elötte ne ettem volna, ne ismerném a helyet.

Így nem érhet meglepetés.

Előre le kellett volna beszélnétek a részleteket. Te fizetsz, te döntöd el, mi hogyan legyen.

A mi esküvőnkön pl.: egy "baráti" pár még a leves elfogyasztása elött hazament, mert nem tetszett nekik az ültetési rend.

Azonkívül méregdrágára jött ki végül az egész vacsora...ez megkeseríti az emléket.

Ja, és október volt, elfelejtettek befűteni a szobánkba, így a nászéjszakánk elég összebújós volt...de szép is volt:)!

34/L

2010. márc. 29. 00:41
 14/24 anonim ***** válasza:
61%

hááát, komolyan nem értem, h hogy létezhetnek ilyen bunkó és együgyű emberek, mint ez a válóperes válaszoló, biztos nagyon frusztrált a válása miatt, de ilyen stílus mellet....azt hiszem én is elváltam vna tőle :)

Egyébként meg szerintem is az a legjobb ötlet, ha majd ha összegyűlt rá a pénz, akkor szerveztek egy úgymond pótlakodalmat, remélhetőleg ott majd minden rendben zajlik, és elmossa az elsőnek a kellemetlen emlékét.Érthető, h ha ilyesmi történik egy ilyen fontos és szép napon, h akkor az némileg elrontja az egészet, de szerintem pótolható. Sok boldogságot kívánok Nektek!

2010. márc. 29. 02:01
 15/24 anonim ***** válasza:
95%
Mit kell ezen feldolgozni? Persze tudom, hogy bosszantó egy ilyen dolog, de ne hagyd, hogy ezek a dolgok elrontsák az egészet. Lépj tovább és csak a szép dolgokra emlékezz. Ha ezen stresszelsz, akkor semmi másra nem fogsz emlékezni, mint arra, hogy valaki elcseszte az esküvőd. Az gondolom neked se lenne túl szép emlék. Írtad, hogy a szertartás szép volt. Inkább gondolj arra. Szerintem picit túlreagálod magadban a dolgokat. Nem arra gondolok, hogy nem rontották el vagy felfújod az egészet és nem is úgy volt stb. Hanem, hogy, bár nem tudom mikor volt az esküvőd, de már rég túl kellet volna lépned rajta. Élvezd a házas életet. Feltéve ha élvezetes. :D Nézegess fényképeket róla. Az meg, hogy mi történt kit érdekel már. Úgysem tudsz rajta változtatni, és véleményem szerint ha már úgyis túl vagytok rajta, akkor sikerült mindent megoldanod és biztos vagyok benne, hogy szép volt és jól érezted magad, ezeket leszámítva. Mondjuk nem voltam ott, szóval nem tudhatom, de feleslegesen ezen agyalnod.
2010. márc. 29. 05:31
 16/24 anonim ***** válasza:
95%

Igenis van mit feldolgozni rajta. Az ember ugyanis úgy készül az esküvőjére, hogy az lesz az egyetlen ilyen élménye. Sajnos a miénk is hát hogy is mondjam, kissé falsul sikerült, ráadásul én is tehetek róla, mert kapkodtam, és nem azt a zenék kértem, amit szerettem volna. Magyarán még az is el lett cs*szve, ami jó lehetett volna... Végül én azt találtam ki, hogy amikor lesz idő/pénz, tartunk egy lakodalmat (ez az esküvő után az idő rövidsége miatt elmaradt), és azt viszont rendesen megszervezzük, próbával, mindennel.

Aki már túlvan a lakodalmon is, és az az, ami nem sikerült, esetleg egy "kerek" (pl. ötödik) házassági évfordulón rendezhet valami lagziszerű ünnepséget kompenzálásul.

2010. márc. 29. 07:52
 17/24 anonim ***** válasza:
76%

Éljen a válóperes válaszoló :) nekem nagyon bejött :)

És a sok együttérző hölgyeménynek meg a kérdezőnek valószínűleg semmi humorérzéke :)

Egyébként még igaz is amit mond, ha semmit nem tud viccesen felfogni, akkor nem sokáig fog tartani a házasság, meg ugye eleve a statisztikák szerint elég nagy valószínűséggel válás lesz a vége, és akkor majd tényleg jó lesz visszaemlékezni az elbénázott étteremre... De ezt csak az tudja, aki hajlandó tovább látni az orránál.

2010. márc. 29. 08:34
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Gondolom nehéz most, de ha nem baj leírom a mi történetünket.

Nekünk nem volt nagy és gyönyörű esküvőnk mint amilyenről álmodik az ember :)

Egyrészt, mert 7 hónapos várandós voltam mikor úgy döntöttünk a párommal hogy mégiscsak összeházasodunk, másrészt pár hét alatt nem nagyon tudtuk volna megszervezni.

Még ez a szűk családi körben való esküvő is problémás volt.

A tanúk elkéstek, a ruhám indulás előtt leettem, a hajam nem fogta be a festék rendesen...

De tudod.. én mégis azt mondom hogy életem második legboldogabb napja volt. (az 1. az amikor megszületett a kislányom).

Talán később mi is tartunk szép, nagy lagzit a templomi esküvőnkkor, de ha nem az sem baj.

Probáld úgy felfogni , hogy ezek mind csak részletek.

Hidd el, nem azon múlik egy esküvő szépsége , hogy van-e ültetőkártya...

Sok boldogságot Nektek!

2010. márc. 29. 08:40
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért idegeskedik az ember az ilyesmin, mert nagyon sok energiát és időt kell belefeccölni még egy viszonylag egyszerű esküvőbe is. És hidd el kedves válaszoló én kipróbáltam az éttermet. A kaja minőségével nem volt semmi baj, csak éppen ellopták a felét annak, amit megrendeltünk és a háromnegyedét annak a sós és édes süteménynek, amit odavittünk. Ez a sütemény dolog pl csak az esküvő után derült ki, mivel amikor ezt felszolgálták, mi fényképezkedni voltunk. A videón visszanézve mi is láttuk, hogy csak a negyedét szolgálták fel. Korlátlan italfogyasztást fizettünk pontosan azért, hogy ne tudjanak utólag átverni a mennyiséggel. De ezek olyan rafináltak, úgy oldották meg, hogy nem hozták ki a rendelt piát. Volt aki nekem szólt, hogy 30 perce vár az italára. És akkor nem is beszéltem arról, hogy a fotósunk is átvert, mert esküvő előtti napon derült ki, mikor felhívott egy vadidegen nő, hogy akkor a házasságkötő teremben találkozunk. Azt se tudtam ki az, meg mi van, mert mi egy férfival egyeztünk meg. Aztán kiderült, hogy a pasas egyszerűen átadta a munkát egy másik fotósnak. Csak éppen nekünk felejtett el szólni. Mondjuk ezt speciel nem bántam, mert állati jó képeket csinált. Az esküvő előtt 2 nappal, pedig összetört az esküvői autónk. Ja és a sajátunk meg elromlott, mikor a ruhámat hoztuk el, de ez lényegtelen. Szóval a végére olyan szinten elegem lett, de ahogy már leírtam a vendégek állati jól érezték magukat.
2010. márc. 29. 08:59
 20/24 anonim ***** válasza:
93%
Az idő majd megszépíti. Legalább tudsz róla sztorizgatni. Hát, én is tudnék mit a sajátomról, de inkább mégse. :) Mi rendesen készültünk, ennek ellenére voltak bakik, de azért jól éreztük magunkat :)
2010. márc. 29. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!