Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet negatív élményű esküvőt feldolgozni?
NE rágódj ezen, az a lényeg,hogy ti most már boldog házaspár vagytok,megvolt a lagzi, volt amilyen volt, később már csak szép emlék lesz, a házasságotok boldogsága meg úgysem ezen múlik. Volt már ennél húzósabb szitu is lagzin.
Pl. mikor anyumék esküdtek, elment délután az áram, rohangáltak szerezni olyan sütőt meg mindent,ami nem villanyra működik - hogy legyen kaja, szerezni a zenésznek valami hangszert,ami nem csak árammal megy stb., ma már több mint 20 éve házasok és nagyon boldogok még mindig, az esküvőre meg csak mosolyogva emlékeznek és mesélik milyen zűrzavar volt :)
Tehát nyugodj meg, majd a gyerekeidnek csak mosolyogva fogsz mesélni arról,ami most még kellemetlennek és idegesítőnek tűnik :) fel a fejjel, sok boldogságot nektek!
A nővérem esküvői ebédje is étteremben volt,és szinte semmit nem úgy csináltak ahogy megbeszélték.Mivel az üzlet úgy lett megkötve,hogy először előleget,majd az esküvő után a többit fizetik,így a lagzi után az ifjú pár panaszt tett,és jóval kevesebbet fizettek mint amiben megegyeztek..
Jogosan arra hivatkoztak,hogy csak azt fizetik ki amit kaptak...nem tetszett a tulajnak,de tudomásul vették...
Én biztos nem tartanám olyan étteremben az esküvőmet, ahol elötte ne ettem volna, ne ismerném a helyet.
Így nem érhet meglepetés.
Előre le kellett volna beszélnétek a részleteket. Te fizetsz, te döntöd el, mi hogyan legyen.
A mi esküvőnkön pl.: egy "baráti" pár még a leves elfogyasztása elött hazament, mert nem tetszett nekik az ültetési rend.
Azonkívül méregdrágára jött ki végül az egész vacsora...ez megkeseríti az emléket.
Ja, és október volt, elfelejtettek befűteni a szobánkba, így a nászéjszakánk elég összebújós volt...de szép is volt:)!
34/L
hááát, komolyan nem értem, h hogy létezhetnek ilyen bunkó és együgyű emberek, mint ez a válóperes válaszoló, biztos nagyon frusztrált a válása miatt, de ilyen stílus mellet....azt hiszem én is elváltam vna tőle :)
Egyébként meg szerintem is az a legjobb ötlet, ha majd ha összegyűlt rá a pénz, akkor szerveztek egy úgymond pótlakodalmat, remélhetőleg ott majd minden rendben zajlik, és elmossa az elsőnek a kellemetlen emlékét.Érthető, h ha ilyesmi történik egy ilyen fontos és szép napon, h akkor az némileg elrontja az egészet, de szerintem pótolható. Sok boldogságot kívánok Nektek!
Igenis van mit feldolgozni rajta. Az ember ugyanis úgy készül az esküvőjére, hogy az lesz az egyetlen ilyen élménye. Sajnos a miénk is hát hogy is mondjam, kissé falsul sikerült, ráadásul én is tehetek róla, mert kapkodtam, és nem azt a zenék kértem, amit szerettem volna. Magyarán még az is el lett cs*szve, ami jó lehetett volna... Végül én azt találtam ki, hogy amikor lesz idő/pénz, tartunk egy lakodalmat (ez az esküvő után az idő rövidsége miatt elmaradt), és azt viszont rendesen megszervezzük, próbával, mindennel.
Aki már túlvan a lakodalmon is, és az az, ami nem sikerült, esetleg egy "kerek" (pl. ötödik) házassági évfordulón rendezhet valami lagziszerű ünnepséget kompenzálásul.
Éljen a válóperes válaszoló :) nekem nagyon bejött :)
És a sok együttérző hölgyeménynek meg a kérdezőnek valószínűleg semmi humorérzéke :)
Egyébként még igaz is amit mond, ha semmit nem tud viccesen felfogni, akkor nem sokáig fog tartani a házasság, meg ugye eleve a statisztikák szerint elég nagy valószínűséggel válás lesz a vége, és akkor majd tényleg jó lesz visszaemlékezni az elbénázott étteremre... De ezt csak az tudja, aki hajlandó tovább látni az orránál.
Szia.
Gondolom nehéz most, de ha nem baj leírom a mi történetünket.
Nekünk nem volt nagy és gyönyörű esküvőnk mint amilyenről álmodik az ember :)
Egyrészt, mert 7 hónapos várandós voltam mikor úgy döntöttünk a párommal hogy mégiscsak összeházasodunk, másrészt pár hét alatt nem nagyon tudtuk volna megszervezni.
Még ez a szűk családi körben való esküvő is problémás volt.
A tanúk elkéstek, a ruhám indulás előtt leettem, a hajam nem fogta be a festék rendesen...
De tudod.. én mégis azt mondom hogy életem második legboldogabb napja volt. (az 1. az amikor megszületett a kislányom).
Talán később mi is tartunk szép, nagy lagzit a templomi esküvőnkkor, de ha nem az sem baj.
Probáld úgy felfogni , hogy ezek mind csak részletek.
Hidd el, nem azon múlik egy esküvő szépsége , hogy van-e ültetőkártya...
Sok boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!