Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rendeltetek Kínából varratott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendeltetek Kínából varratott menyasszonyi ruhát?

Figyelt kérdés
Sok mindent rendelek kintről, a ruhámat is ott nèztem ki igazi álom. Szürke fehèr mellbe szabott, köves, hozzám illő ès az ára is szuper. Mèretek alapján kèszítik ès küldik. Nem tudom, be merjem e vállalni? Rendes kèszített kèpet illetve katalóguskèpet is láttam róla. Volt aki kintről rendelt? A szállítási idővel tisztában vagyok :)
2016. jan. 29. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Megmutatod a képeket itt is?
2016. jan. 29. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
a kínai cipőknél 1 számmal mindig nagyobbat kell néznem. A kínaiak kisnövésüek és emiatt a méreteket is úgy adják ki, hogy az európai embernek mindenből 1el nagyobb szám kell. Az is meglepő volt, amikor a farmerdzsekin megláttam a xxxxl jelölés amikor maga a dzseki kb xl-es méret. Remélem nem fürödsz be vele. Én minden ruházati dolgot inkább személyesen szerzem be. Akkor biztos nem fog csalódás érni.
2016. jan. 29. 10:54
 3/10 anonim ***** válasza:
55%

Nem, de alkalmi ruhát igen. Méretileg jó volt, de készültem rá, hogy kicsit nagyobbat kérek, hogy át tudjam kisebbre szabatni, mert kisebb kellett nekem mellrésznél, és így is tettem. Egyedileg is lehetett volna kérni nem konfekcióméretet, de túl nagynak találtam a kockázatot.

A ruha szép volt, mérete is az, amit lerendeltem, viszont nem állt annyira jól rajtam, összességében véve nekem akkor megérte. A menyasszonyit nem mertem onnan rendelni, habár találtam álomszépeket.

Mit és honnan néztél ki? :)

2016. jan. 29. 11:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Néztem én is hasonlót. De én félek megrendelni. :-(
2016. jan. 29. 12:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Necces, akkor vágj bele ha van annyi időd a nagy napig, hogy ha nem jön be akkor meg tudd varratni itthon/tudj intézni helyette másikat. Én nagyon sok mindent rendelek külföldről online a filléres vackoktól a félmillió forint feletti munkaeszközökig de nem fenékig tejfel a történet, könnyű mellészaladni. Ha PayPallel fizettél akkor kevésbé problémás mert visszakap(hat)od az árát és ha neked adnak igazat akkor még a szállítást is fizet(het)ik amíg visszaküldöd, de ez gondolom kevésbé vigasztal ha közben nincs ruhád.
2016. jan. 29. 12:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Másikat nem szeretnèk helyette, de mindenkèpp nagyobbat mint kell.
2016. jan. 29. 18:40
 7/10 Angiii03 ***** válasza:

Ezen az oldalon láthatod , hogy kép alapján nem érdemes rendelni, főleg kínából :

[link]

2016. febr. 2. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Rendeltem, és irtó nagy szívás volt, köze nem volt annak, amit küldtek, a képhez. Az anyaga meg jóval pocsékabb volt annál, amit itthon a kínai áruházakban használnak.

Én végül idehaza csináltattam saját igényeim szerint ruhát, ott megcsinálták volna nekem kép alapján azt is, amit Kínából rendeltem, de jó minőségben. Végül mégsem amellett döntöttem. Szóval nem tudom, mi fér bele neked árban, de ha 100 körül még belefér, akkor mindenképpen csináltass itthon inkább, mert nekem az a tapasztalatom, hogy azt a pénzt itthon hasznosabban el tudtam volna költeni az esküvői holmijaimra.

2016. febr. 8. 12:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, és ne tévesszenek meg a dicsérő kommentek, ha vannak adott ruhára. A negatív kommenteket ugyanis ki sem teszik, az enyémet sem tették, meg az értékelésemet sem. Hogy a pozitívakat ki írja, azt nem tudom...
2016. febr. 8. 12:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Itt van a már mrgkapott ruháról kèp :)
2016. febr. 8. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!