Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti is állandóan meghatódtatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is állandóan meghatódtatok?

Figyelt kérdés

Most kezdjük szervezni az esküvőt, egyelőre még csak ott tartunk, hogy próbáljuk eldönteni, milyen jellegű legyen. Még csak ötletelünk.

Viszont akárhányszor beszélgetünk róla, és valamiért belelkesülök, ha a neten meglátok esküvő témában valami képet, ötletet, ami nagyon tetszik, de olyan is van, hogy csak úgy magamban vagyok, és erre gondolok, akkor elérzékenyülök egy pár pillanatra, és könnybe lábad a szemem :)

Mással is volt ilyen? Vagy csak én vagyok ilyen lökött?

2016. jan. 18. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Más is van így, nincs ezzel semmi baj. Sok boldogságot! :)
2016. jan. 18. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is így voltam vele az esküvőnk szervezésekor. Ráadásul én még a polgárin is elpityeredtem, mert olyan szép volt a versünk (az anyakönyvvezető ajánlotta), amit egymásnak mondtunk a férjemmel. Születtek ott érdekes képek, mikor épp sírok. :D
2016. jan. 18. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én esküvő után voltam így :) mindenen meghatódtam ami az esküvőnkre emlékeztetett. És mai napig is :)
2016. jan. 20. 06:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Én meg csak szeretnék ilyen lenni! :) Irigykedve nézem/hallgatom, ha más ennyire élvezi a szervezést. (nekem sajnos csak nyűgnek tűnik és stresszelek rajta)

Sok boldogságot! :)

2016. jan. 20. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is ebben a fázisban vagyok :)

én ha olyan számot hallok a rádióban, na akkor végem van.

2016. jan. 23. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!