Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rajtatok volt valami régi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtatok volt valami régi, új, kék és kölcsönvett?

Figyelt kérdés

Mik voltak ezek? :)

Nekem már megvan a kék harisnyakötőm, barátnőmtől kapok kölcsön valamit (valószínűleg az is kék lesz), de még nem tudom, hogy mit. A legtöbb holmi új lesz rajtam, de régire egyelőre nincs ötletem.

2016. jan. 18. 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg én ajándékról is tudok, hogy olyannak is kell lennie...a hagyomány szerint. Nekem kölcsönvett nem volt...ha jobban belegondolok.

Ajándék: cipőt a barátnőmtől kaptam

régi:-a ruha nem először, hanem második alkalommal volt menyasszonyon-azaz rajtam, a harisnya (nem így terveztem, de az új szép fehér harisnyám a fotózkodáson elszakadt, és anyum véletlenül a régi harisnyáimat hozta el a fiókomból, nem az újakat)

új: a nyaklánc, fülbevaló szett, cipő

kék: harisnyakötő, bár nagyon szemeztem egy kékköves nyaklánccal is, de nem ment volna a rózsaszín-vörös-fehér színvilághoz, amiben az esküvő játszott

Ha jobban belegondolok, egy csomó hajtűt kaptam úgy, "kölcsön", szóval valszeg azokból is volt a hajamban...:D

2016. jan. 18. 13:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Új volt a fehérneműm is, de szerintem az is lehet "régebbi", ha már pl. többször volt rajtad, ráadásul tudod, hogy kényelmes, és ez nagyon fontos. Én pl. nem a gyönörűszép fodros-csipkés álommelltartót vettem meg, hanem egy kényelmesebb, szintén csinos fehéret. :)
2016. jan. 18. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt!

Az új a harisnyám, a régi az összes többi mert már viseltem az egész ruha kollekció egy héttel a nagy nap előtti fotózásnál (,mert 90kmre lévő várban akartam a fotokat:)) A kék harisnyakötőmön volt talán meg egy strasszkő a cipőm talpán:) , a kölcsön pedig a kolléganőm fülbevalója:) A régi mondjuk lehetne egy kényelmes de szép fehérnemű az úgysem látszik:)

2016. jan. 18. 13:50
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Ez szerintem a női logikának szóló kérdés lehet. Meg sem próbálom megérteni. :D

23/F

2016. jan. 18. 13:54
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Ez egy amerikai hülyeség..
2016. jan. 18. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Réginek tuti valami szülő/nagyszülő/dédszülő ékszerét választanám, persze, ha van valami szép és kedves darab..
2016. jan. 18. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. jan. 18. 16:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Új volt a fátylam, fejdíszem, melltartóm, harisnyám, ékszerek egy része.

Régi nem igazán volt, a cipőm még a szalagavatós (5 éves) illetve az egyik ékszer amit viseltem még a kapcsolat elején kaptam (szintén 5 éves)

Kék volt a nyakláncom és a ruhámon is volt egy kék szalag.

Kölcsön. Passz, szerintem semmi kölcsön nem volt.

2016. jan. 20. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:
új volt a ruha, régi a fülbevaló (anyósomé volt), kék a bugyim, kölcsön meg az abroncs a ruhához :)
2016. jan. 24. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Régi és kölcsön is volt a fülbevaló anyukámtól, kék a harisnyakötő, a többi meg új. Na meg még volt régi fehér zsebkendő is nálam. ;)
2016. febr. 10. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!