Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti örülnétek ilyen meglepetésnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti örülnétek ilyen meglepetésnek?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm, akivel már oviban is ismertük egymást, márciusban férjhez megy. Én 3 éve Ausztráliában élek, természetesen meghívtak az esküvőre, a vőlegényt is jól ismerem régóta. De sajnos egy nagyon faramuci munkahelyi helyzet miatt úgy tűnt, sehogy sem tudom megoldani. Konkrétan elveszthettem volna a jó állásomat, ezért a barátnőmmel megbeszéltük, hogy nem megyek. Persze megértette, de nyilván mindketten szomorúak voltunk, hogy nem vagyok ott, hiszen legjobb barátnők vagyunk.

Közben viszont teljesen váratlanul és hirtelen megoldódott a munkahelyi probléma, és így mégis el tudnék menni. A barátnőmnek még nem árultam el, mert arra gondoltam, mi lenne, ha kis meglepetést szerveznék.

Amatőr énekesnő vagyok, és a barátnőm imádja hallgatni, ahogy énekelek. Néha ha Skype-on beszélünk, megkér, hogy énekeljek neki. :D És évekkel ezelőtt mindig mondogattuk, hogy majd én énekelek az esküvőjén. Amikor megbeszéltük, hogy nem tudok menni, akkor is említette, hogy milyen kár, hogy mégsem én fogok énekelni az esküvőjén... Szóval arra gondoltam, hogy nem szólok neki, hogy tudok menni az esküvőre, hanem egyszerűen elmennék (persze szólnék a szüleinek, tesójának, meg aki még közelről érintett - nem tudom, a vőlegénynek kellene-e?), és valamikor az esküvő közben "bújnék elő" úgy, hogy eléneklem a kedvenc dalát mikrofonba. Természetesen előre lebeszélném mindenkivel, hogy erre hagyjanak 1-2 percet a programban, csak ő(k) nem tudná(nak) róla. :)

Szerintetek milyen ötlet? Örülnétek neki? Vagy az esküvőtökön nem szeretnétek egy ilyen meglepetést, mert szeretnétek ha minden terv szerint menne? Nagyon felborítanék vele mindent? Inkább szóljak neki előre, hogy én is megyek? Ha marad a meglepetés, a vőlegényt beavassuk, vagy ne?

Őszinte válaszokat szeretnék, akkor sem fogok megsértődni, ha mindenki hülyeségnek tartja. :D Hirtelen jött az ötlet. :)

2016. jan. 17. 23:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ÉN nagyon örültem volna ilyen meglepetésnek! :)

Viszont mindenképp avass be valakit a szűk családi körből, értem ez alatt azokat, akik a szervezésben is részt vannak, leginkább a vőlegénnyel lenne érdemes beszélned, hiszen lehetnek olyan részletek az esküvőn, ahol nem mindegy, hogy pontosan hány meghívott van.

Gondolok itt pl. az ülésrendre, ha lesz, van, aki névjegykártyákat is csináltat, ha elhozod a párodat, akkor már két embert kell tudni pluszban leültetniük, de ez persze függ a helyszíntől is, meg hogy mit terveztek el.

Valamint nem mindegy az sem, hogy hány emberre tervezik/rendelik az ételt, stb. szóval mindenképp tudjanak Rólad, de a menyasszonynak nem kell! ;)

A másik, hogy beszéljétek át a szervezésben benne lévővel, hogy mikor lenne a legalkalmasabb pillanat "előbújni". Minél később kezdesz el énekelni, annál inkább a programba illeszthető a véleményem szerint-pl a vacsora előtt teljesen oké, de a szertartások előtt nehéz elképzelnem...ráadásul gondolom, azokon részt akarsz venni, akkor meg hogyhogy nem fogsz feltűnni?

Esetleg ha lesz lánykikérő, vagy valami kis elő-fogadás, akkor szerintem oda lehetne készülni egy ilyen dallal, vagy tényleg a vacsora-buli idejére hagyni, de akkor már valószínűleg felfedez! :)

2016. jan. 18. 14:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Szuper ötlet, csak elképzelhető, hogy a menyasszony elérzékenyül, és te - amikor meglátod, hogy könnybe lábad, akkor esetleg elcsuklik a hangod.

Én inkább jelezném előre és nem lenne meglepi.

2016. jan. 18. 14:41
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem legalább annyira örlne, ha előtte szólnál Neki, hogy tudsz menni. Ne akard túldrámázni, mert ellopod egy közös pillanatukat. Ha tudja, hogy mész, akkor nem fizetne valakinek, hogy bevonulásnál énekeljen, v zenéljen. Nem lenne ciki,h kihez ültessen és aznap csak a vőlegényére koncentrálhatna. Én nem örülnék, ha meglepetés lenne az esküvőmön.
2016. jan. 18. 14:59
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem jó ötlet, de a vőlegénynek szólj, hogy tudjon egy helyet intézni neked, bár szerintem szoktak plusz 1-2 helyet fenntartani. Én a vacsora előttre tenném, mikor mindenki leül stb. A vőfély vagy ceremóniamester meg frappánsan bekonferálna. Én örülnék neki!!!
2016. jan. 20. 09:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az ötleted tök jó lenne, de mondom, hogy miért nem az.

Hasonló helyzetben voltam, mint a menyasszony. A barátnőm úgy volt, hogy nem tud eljönni, és végül meglepetésként mégis ott volt. Nagyon örültem neki, de már ő is tudta előtte, hogy jön, nekem meg tök rossz volt, hogy azt hittem, hogy nem. Én jobban értékeltem volna, ha elmondja a jó hírt, hogy addig is ne azon kelljen szomorkodni, hogy nem jön.

Szóval szép, filmbe illő jelenet lenne egy ilyen meglepetés, de gondolj inkább az ő lelki világára, mert szerintem amit kitaláltál, tök jól hangzik, csak éppen a nagy öröm, amit okozna nem biztos, hogy kompenzálná az addig szomorkodással eltöltött időt. Nem beszélve persze arról, hogy akkor a barátnőd biztos szeretné, hogy koszorúslány legyél, ültetési rendbe is belekalkulálna, stb.

2016. jan. 20. 13:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Én nagyon meghatódnék
2016. jan. 27. 16:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy lesz végül?
2016. jan. 27. 16:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Örülnék, de 100x jobban örülnék annak, ha előtte szól, hogy tudna jönni és be tudnám vonni őt is ebbe-abba. Pl. gyertyaosztás, rizsosztás, stb.

Mert végül is egy esküvő róluk szól, és nem rólatok.

De ez csak az én véleményem. :)

2016. jan. 27. 22:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Lánybúcsún igen, esküvőn nem.
2016. febr. 10. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!