Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az valahogy megvalósítható, hogy a vőlegény lakhelyén legyen az esküvő?
Figyelt kérdés
Viszont én szeretném, hogyha engem a majdnem 60 km-re lèvő lányos háznál kérjenek ki, miután őt otthon kikérték? Csak attól tartok, hogy így nem jut idő mindennek a rögzítésére itt gondolok fényképek, videó.2016. jan. 13. 19:12
1/5 anonim válasza:
Háááát 60 km kicsit sok aznapra, amúgy is nagy a kapkodás.
2/5 anonim válasza:
Anno átsétált az egész banda a menyasszonyhoz... Azért azt ne várd el tőlük, hogy meneteljenek egy laza hatvanast emiatt :D Vagy ha mégis akkor szerény nászájszaka lesz...
3/5 A kérdező kommentje:
Ez a gyerekkori álmom, hogy kikérjenek otthon. A közelünkbe meg amúgy semmi nincs 30 km-en belül ahol tartani lehetne...
2016. jan. 13. 20:04
4/5 anonim válasza:
Simán, ha megy veletek a szolgáltatói stáb is. Mondjuk a kreatívot meg úgyis külön napon tartjátok gondolom.
5/5 anonim válasza:
Hát azért kicsit necces...
Ha jól értem, te otthon lennél. A fiús ház megy hozzád (60 km), ott kikérnek, aztán a lányos + fiús ház ismét kocsiba pattan és levezet megint (60 km-t) vissza a fiú lakóhelyére.
Azért a fiús háznak 120 km összesen benzinbe, időbe se kevés. Gondolok itt a gyerekekre stb., valamint a lányos háznál ugye megvendégelik a fiús házat. Akkor a sofőr nem is ihat még ott.. majd csak ha visszamentek (bár ez a legkevesebb, csak megemlítettem).
Én nem tenném ki ennek a násznépet.
Nekünk nem lesz se lányos, se fiús ház pedig egy városba lakunk, egyből az étterembe lesz, és ott lesz minden ilyesmi.
Sok boldogságot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!