Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen álmaitok nászútja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen álmaitok nászútja?

Figyelt kérdés

Modern vagy régi városok, tenger, hegyek, valamilyen sportolás, kempingezés, hajóút?

A mi álom nászutunk, hogy egy autóval bejárjuk Észak-Olaszország, Franciaország egy részét. Elhagyott utakon megyünk, kis falvakban szállunk meg. Közben felfedezzük a látnivalókat is, finomakat eszünk, stb.

2016. jan. 13. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

tenger, lehetőleg valahol nagyon távol, nem Európában. :)

de nekünk max Hévízre, vagy más fürdőre fogja futni... :(

2016. jan. 13. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Mi Balira vagy Hawaii-ra nagyon elmennénk, tényleg gyönyörű lehet és romantikus. De én repülőre nem ülök fel az tuti, meg amúgy sem olcsó mulatság, de álomnak szép.
2016. jan. 13. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Valamilyen távoli helyre mennénk, olyasmit tudnék elképzelni, ahol kabinban lehet lakni a tengeren:

És fontos szempont, hogy sokat lehessen túrázni az adott helyen, illetve sok látnivaló legyen, valamint búvárkodás szempontjából legyen érdekes, mert az a hobbink. A legjobb az, amikor sekélyebb hajóroncsokhoz lehet merülni pl.

Ezenkívül még fontos nagyon az étel minősége és milyensége, arra nagyon sokat adunk.

Régi városok, műemlékek jó pont:)

A modernitástól, nagyvárosok zajától távol...

2016. jan. 13. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Nekem kicsit durva erről az elképzelésem :D egy nègy hetes nàszutat szeretnék : 1 hét egy nagyvàrosban (Rio, Las Vegas vagy ilyesmi), 1 hét egy kicsi faluban, 1 hét a Karib-tengeren (hajóút), 1 hét egy szigeten. Kicsit nagyokat képzelek :D

Egyszer szeretném végigjàrni a 66-os utat Amerikàban. Nem nászútnak szànnàm, de ez se lenne rossz.

2016. jan. 13. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Az én álmaim nászútja egy olyan hely bárhol a világon,ahol annyit szerelmeskedhetek kedvesemmel,ahányszor megkívánjuk egymást,és közben zavartalanul beszélgethetünk egymással.Az egzotikus helyek ilyesmiről elterelnék a figyelmünket.
2016. jan. 14. 07:32
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Első vagyok, most mi a francért kellett lepontozni??????
2016. jan. 14. 15:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Én sem értem. Én mindenkit felpontoztam. :(
2016. jan. 14. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:
57%

Én mindenképp egy távoli, egzotikus helyre mennék :) Pl Thaiföld, Hawaii.

Na de ez csak álom, pénzem sincs ennyi meg repülőre se akarok ülni :D

Beérném én bármivel, a férjemmel bárhol jó.. :)

2016. jan. 15. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!